Ko je učestvovao u incidentu u centru Sarajeva?
Foto: N/FSBiH

Sve zabilježila i policija

Ko je učestvovao u incidentu u centru Sarajeva?

Eldar Ganibegović

Još jedna jako ružna vijest povezana sa sportom u Bosni i Hercegovini.

Kako prenosi portal crna-hronika.info, jučer je u centru Sarajeva došlo do tuče u kojoj je deblji kraj izvukao 18-godišnji momak inicijala A. R.

On je nastradao u tuči s mladim golmanom FK Sarajevo Armanom Šutkovićem s kojim je bio još jedan njegov prijatelj.

Epilog tuče je da je 18-godišnjak završio na UKC-u Sarajevu gdje su mu od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosne kosti sa dislokacijom, prenio je spomenuti izvor.

Sve se odvijalo oko 18:15 sati nakon što je A. R. izašao iz škole. Sačekali su ga Armin Šutković, djevojke E.B. i Dž. Dž., te neimenovani prijatelj kojem policija još utvrđuje identitet, a koji je zajedno sa Šutkovićem optužen za ovaj napad.

Napad je potvrđen i iz MUP-a Kantona Sarajevo. U službene prostorije Policijske uprave Centar sinoć oko 20:30 sati je pristupio A.R. iz Sarajeva i prijavio da je fizički napadnut na raskrsnici ulica Koševo – Hadži Idrizova.

Inače, Šutković je i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine. U uzrastima od 15 do 19 godina do sada je ubilježio 21 nastup.

Ove sezone je na golu Sarajeva u Premijer ligi BiH za igrače do 19 godina stajao devet puta, a na četiri meča je sačuvao mrežu.

Top Komentari

antikomunist
To TROJKA odgaja u "seheru"...i ove radodajke.Kujica garant kite trazila,momak nije dao a ond nazvala dvojicu kabadahija da mu "daju lekciju".Ovo je ta"Nasa stranka" i Edin Forto u Sarajevu.Ovako ce nam biti u svim vecim gradovima.Jos kad se pojavi najkabadahija SA ROGATICE KONJakovic,ehh...to je odmah"sila"!Ovome bi FKS trebalo da se zahvali taman da je najveci talenat ikada!Oznacio se za sva vremena.
5 1
plemic
kućni i klupski odgoj ...
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti