Pjesma je napravila novi preokret kod Shakire i Piquea

Ljubav ne poznaje granice

Pjesma je napravila novi preokret kod Shakire i Piquea

Haris Zilić

Nastavlja se sapunica između Shakire i Gerarda Piquea. Nove informacije španskih medija otkrivaju stvari koje je malo ko očekivao, ali čini se da bi cijela priča mogla zaista dobiti drugu dimenziju.

Kolumbijska pjevačica i slavni fudbaler su šokirali svijet kada su odlučili da se razvedu sredinom godine nakon 13 prelijepih godina u braku.

Nakon toga bilo je dosta svađa prepirki, u cijeloj priči pojavila su i Piqueova nova djevojka Clara koja ne može da trpi medijsku popularnosti i sve što se dešava.

Pique i Clara su u vezi nekoliko mjeseci, više to i ne kriju te se vrlo često pojavljuju u javnosti, međutim psihološko stanje ove djevojke se pogoršava iz dana u dan, barem tako tvrdi Marca.

Madridski list piše kako se mlada Španjolka osjeća užasno te da je žestoko pogođena stihovima nove pjesme koju je objavila dugogodišnja Piqueova partnerica, Shakira.

Upravo je nova Shakirina pjesma "Monotonija" okrenula novi list po svemu sudeći. "Nisi ti kriv, nisam ja bio kriv, kriva je monotonija", jedan je od stihova pjesme "Monotonija" koja je ugledala veliku scenu i mnogi smatraju da bi to mogao biti jedan od najvećih Shakrinih hitova.

Španski mediji prenose vijest da je Pique prošle sedmice posjetio Shakiru tačnije izrazio je želju da pomogne i bude uz Shakiru obzirom da joj je otac bolestan.

Pojedini tamošnji mediji plasirali su vijest da se Shakira i Pique viđaju u tajnosti kako bi izgladili nesporazume i otvorili nove životne stranice. Da li će se najpopularniji par u svijetu sporta ipak pomiriti?

Naravno sve su ovo špekulacije, ali posljednji potezi Piquea govore da su sredili neke stvari. Po odlasku od Shakirinog oca, Pique je krenuo kući, a Shakira je krenula za njegovim automobilom kako bi ga zamolila da još bude uz nju u teškim trenucima.

Argentinski TN također je plasirao vijest da su Shakira i Piquea dosta razgovarali nakon Shakirine nove pjesme "monotonija". Čini se da slavni par ipak ima snage i prostora za novi životni list, vrijeme će pokazati šta je od svega tačno.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Bas je TUZNA ova pjesma od Shakire...jos su TUZNIJI ovakvi tekstovi na "SPORTSKOM PORTALU"...Ne daj BOZE skoknuti do Mostara, sa Lanom Pudar napraviti intervju..provjeriti ZASTO se NE GRADI obecani BAZEN..ali zasto bi, VALJA SHKIRU tjesiti...
3 0
Edin Merlin
Usrah se
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi