Sarajevo gubi, ali Slobodin gol će izazvati dosta bure

Pogodio je Mehmedović

Sarajevo gubi, ali Slobodin gol će izazvati dosta bure

Admin Čaušević

Otvaranje utakmice između Slobode i Sarajeva donijelo je rani gol, ali gol kojeg je postigao Eldar Mehmedović će sigurno izazvati dosta bure.

Nakon centaršuta sa lijeve strane lopta je došla do Vranješa koji je loše zahvatio loptu, međutim na pravom mjestu se našao Mehmedović koji je pogodio iz blizine. Sve se to dešavalo u 11. minuti.

Međutim, ono što para oči je pozicija strijelca gola pošto je ispred njega bio samo jedan fudbaler Sarajeva, tj. Muhamed Musa.

Musa je u ovom slučaju bio posljednji igrač Sarajeva, tj. "mijenjao" je golmana pa se može reći da je Mehmedović bio u očiglednom ofsajdu.

Inače, prvi pomoćnii na ovoj utakmici je Sreten Udovčić jedan od najiskusnijih linijskih sudija Premijer lige, ali mu je promakla ova situacija.

Podsjećnaja radi, glavni sudija meča je Dragan Petrović iz Banja Luke, dok je drugi pomoćnik Senad Ibrišimbegović iz Travnika. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
O kakvom ''mijenjanju'' golmana se ovdje govori? Ne postoji tako nesto u pravilniku. Igrac Sarajeva je bio ispred Mehmedovica u trenutku kad je postigao gol, a to po svim pravilima znaci da nedozvoljena pozicija ne moze biti.
14 10
hzsg
U OVOJ LIZI SVE SE UNAPRJED ZNA...! Jedno rjecu PLJACKA...! Dodik preko Vice i Sebija kroje tablicu...!!!!
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi