32

Komentari (32)

user1655831611
Uvijek sudac kriv.Da ste dobra momčad zabili bi tri četiri gola i meni vas bilo briga za ovaj flgo slobode ali svejedno vam zabise i drugi.Nadamo se da ispadate u drugu ligu
user1571956549
Drknuse pitaricama i drugi hahahahahah
Carmagle
I Zelji su dali go iz ofside-a
StarMoVe
Ma ako je Sarajevo neki veliki tim i u vrhu tabele a Sloboda zadnja gol iz nedozvoljene pozicije nebi ih trebo pomesti da zabiju Slobodi jedno tri, četiri komada. Ako to nisu u stanju nek onda primaju golove iz svake sumnjive akcije.
crnoicrveno
Hadzija123
Neka neka malo golova iz ofsajda kada se Mulalic zalio na ofsajd id 3 metra svi ga ismijavalai i kada ja kazem da iva sloboda nikakva treba ispasti i trebala je jos prije 20 godina jer samo zapinju protiv sarajevskih klubova dobijem disklajkova za ne povjerivat
kurjak
@Hadzija123 Hadžija moj dobri šta da ti kažem osim da ćeš nas gledati godinama, a za to vrijeme od te mržnje želim ti da dobiješ šećer i visok pritisak.
Hadzija123
A gledat cemo al u k.... a za te zelje pozelim ti ih najmiliima ne tebi nego onim od najmladzih pa do onih na postelji da ih lijepo gledas i da svi zajedno kozete gledati dogodine derbi Celik slobodica mala
faraon14
Press konferencija za sudije je je rijesenje da obrazlazu svije sudjenje i kako uopste previde situacije
user1647010875
Musa Kriv...napuco igraca i lopta u GOL
Lavillenie
Komedija klub s jezera
Kako je Azot igrao?
hzsg
U OVOJ LIZI SVE SE UNAPRJED ZNA...! Jedno rjecu PLJACKA...! Dodik preko Vice i Sebija kroje tablicu...!!!!
Realno01
Pravopis decko,pravopis
user1647010875
Cist gol ko suza.
davide.azzurri
Hzsg ne kmeci papak sa kobilje gloove
omer
O kakvom ''mijenjanju'' golmana se ovdje govori? Ne postoji tako nesto u pravilniku. Igrac Sarajeva je bio ispred Mehmedovica u trenutku kad je postigao gol, a to po svim pravilima znaci da nedozvoljena pozicija ne moze biti.
BordoBijeli1946
Raspitaj se ponovo pa ces vidjeti kakva si neznalica.
Interista1993
Nemas pojma minimalno 2 igraca mora imati ispred sebe golman je igrac koliko ne poznavanja pravila bruka....
faraon14
Offsaide je ocigledan i smijesno je ovo za ligu i savez nemoguce da svako kolo ima 7 sudijeskih previda . Samo uvesti press za sudije pa nek kaze zasto nije svirao offsaide penal korner i ostalo nek se malo crvene kad rade po nalozima
broj6
Niko pravila ne zna a fudbal gleda.. igrac Slobode ispred predzadnjeg igraca Sarajeva, ofsajd od metar. I novinari nemaju sta golmana spominjati, jednostavno pravilo kaze da se samo zadnji igrac (sto je inace golman a u ovoj situaciji Musa) ne racuna kod ofsajda.
Covjece moraju biti 2 igraca iza golmana i protivnickog igraca da ne bi bio ofsajd, a ovdje je samo Musa iza ne bi skodilo pravila da nucis pa da pises
Tito1
očigledno ne znaš pravila fudbala. Ofsajd je ako ispred najbližeg protivnićkog igrača gol linije nisu dva igrača. Pošto je golman uvijek najbliži gol liniji gleda se bar još jedan igrač.
atomskimrav
Za tebe nebi bilo lose sa naucis pravila, jer izgleda da gledas utakmicu samo da ti vrijeme brze prode. Na slican nacin je i Benzemi ponisten pogodak protiv Liverpula.
Ljacmu1
Obuća je popustio pred navijačima izbacivanjem Varešanovića, a ostavlja Suljića koji ništa ne igra i nespreman je, izgledao kao da je pobjegao iz logora. Dal je na lopti najjači igrač Sarajeva, ima mana ali inače ne bi igrao ovdje.
crnoicrveno
Pa pogledaj novinarcicu sarajevski polozaj noge igraca sarajeva lijevo koji lezi pa procijeni ko ima ulogu golmana
veliki73
Čist gol, kao što ni jedan penal za Želju nije bio protiv Zrinjskog, e moje Sarajevo, e moj Željo šta vam gurbeti rade
Ljacmu1
Ništa od “divova”
Edin Merlin
Hahahahhahahhahahahahaah FUJ
crnoicrveno
Od drugoligasa gubite hahahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.