Ronaldo u svlačionici Uniteda cijeni samo trojicu saigrača: "Ostale boli briga šta govorim"

Novi detalji iz famoznog intervjua

Ronaldo u svlačionici Uniteda cijeni samo trojicu saigrača: "Ostale boli briga šta govorim"

Admin Čaušević

Nakon što su krajem prošle sedmice objavljeni isječci iz intervjua Piersa Morgana sa Cristianom Ronaldom sada je objavljen prvi dio cjelokupnog intervjua u kojim je Ronaldo govorio o Unitedu, trenerima, saigračima i drugim temama.

Manje-više dosta interesnatnih stvari iz intervju je izašlo u eter, međutim posebno je zanimljiv dio gdje Ronaldo govori o svojim saigračima u svlačionici te igračima koji dolaze.

Slavni Portugalac je otkrio da zapravo cijeni samo trojicu igrača iz trenutne svlačionice Uniteda, a to su Diogo Dalot, Lisandro Martinez i Casemiro s kojim je igrao ranije u Real Madridu.

"Mislim da mladi igrači ne poštuju iskusnije igrače i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram reći da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet."

"Oni su gladni. Misilm da do nekih stvari dolaze mnogo lakše, uopšte se na pate, boli ih briga. Nije to samo u Unitedu, već svugdje. Ova generacija je drugačije od moje."

"Prave se da slušaju, na jedno uho im uđe, a izađe na drugo. To me ne iznenađuje, ali je prava šteta što kad imaju najbolji primjer ispred sebe makar ne pokušaju da ga slijede."

Oglasi

"U Manchester Unitedu mogu spomenuti Dalota, on je mlad i veoma profesionalan i ne sumnjam da će dugo trajati u fudbalu. Pametan je, inteligentan, i veoma profesionalan. Mogu još spomenuti Martineza i Casemira."

"Ja sam primjer. Ja sam vjerovatno prvi koji dolazi i zadnji koji odlazi svakog jutra. Detalji govore za sebe. Zato kažem da želim da budem primjer."

Ronaldo je dodao da Manchester United nije napravio nikakav napredak u odnosu na njegov prvi mandat. Kazao je da je čak i kuhinja ostala ista. Spomenuo je i trenere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uopšte mi nisu jasni treneri koji dolaze. Misle da su posljednja boca Coca-Cole u pustinji", poručio je legendarni fudber koji je dodao da mu je smrt njegovog sina bila najteži trenutak u životu.

Ronaldo je poručio da je ovakve izjave dao zato što mu se može očigledno svjestan da su njegovi dani na Old Traffordu odbrojani i da više neće nastupati za Crvene đavole.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
Ovaj plackonja mora biti u centru paznje po svaku cijenu
6 5
MaDaj
Ko god je pogledao ovaj interview shvatio je ko i šta je Ronaldo…
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi