Eurogol Stevanovića, ali Bandić je pokrao Velež

Klub iz Doboja poravnao na 1:1

Eurogol Stevanovića, ali Bandić je pokrao Velež

Endin Čaušević

Velež i Sloga igraju trenutno u Gabeli utakmicu 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a i pored užasnih uslova za igru uspjeli smo već vidjeti dva gola.

Jaka kiša već satima pada u Gabeli što je stvorilo ogromne lokve na terenu i prosto je nevjerovatno da je odlučeno da se na kraju odigra utakmica Veleža i Sloge.

Bilo je jasno da su uslovi za igru skoro nemogući i da će teren biti sve gori i gori kako meč bude odmicao jer se nakon pola sata utakmice teren pretvorio u kaljužu.

Međutim, i pored teških uslova za igru u Gabeli smo već vidjeli dva gola.

Velež je odlično otvorio utakmicu i stigao je do prednosti već u devetoj minuti kada je Vehabović sjajno pogodio za 1:0 nakon asistencije Anđušića.

Ipak, Sloga je u 29. minuti uspjela da poravna na 1:1, ali iz dosta diskutabilne situacije jer su mnogi mišljenja da je sudija Bandić morao da svira faul u korist Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

   Sporni trenutak meča u Gabeli kada je Stevanović odgurnuo Bajrića što su svi vidjeli, ali se Bandić nije oglasio

Naime, nakon jedne duge lopte Stevanović je faulirao Bajrića što je bilo svima očito, ali na iznenađenje svih Bandić se nije oglašavao, a napadač Sloge je nakon toga zabio eurogol za 1:1.

   Trenutak kada je napadač Sloge faulirao defanzivca Veleža što su svi vidjeli na terenu i tribinama osim glavnog sudije Bandića

Glavni sudija nije svirao prekršaj napadača kluba iz Dobaja iako je bilo očito da je on faulirao defanzivca Veleža prije nego što je zabio odličan pogodak za poravnanje rezultata, ali Bandić to nije htio da vidi i to ne može biti slučajno jer je svako na terenu vidio ono što glavni sudija meča nije. 

   Stevanović je odgurnuo s leđa Bajrića i došao do lopte, a zatim je zabio eurogol za 1:1
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vinkomarinovic
Hasicu jesi dobio na CAS-u??? STA IMA SEMSUDINE?? Sad ces osjetit kurcine od Vice i Beusa
5 22
PRESEDAN
Od naših "balica"krenuti,prodali se genocidašu za paušal,nisu Sarajevo,Zenica,Bihać New York,da se ne mogu naći,bijes usmjeriti tamo gdje treba a ne da jedni drugima glave razbijaju.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi