Cristianu je jutros potpuno pukao film: "Ja ću pričati šta hoću i kad to hoću"
Portugalska superzvijezda nastupit će na svom petom Svjetskom prvenstvu i imat će priliku da postane prvi čovjek koji je zabijao golove na pet prvenstava (Foto: EPA)

Ronaldo bijesan na medije

Cristianu je jutros potpuno pukao film: "Ja ću pričati šta hoću i kad to hoću"

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo (37) našao se u centru pažnje svjetskih medija nakon intervjua s Piersom Morganom u kojem je poprilično oblatio Manchester United, ali i nekadašnje saigrače iz ovog tima.

Cristiano Ronaldo čovjek je o kojem se priča proteklih dana. Razlog je intervju kojeg je dao Piersu Morganu i u kojem je prozvao Manchester United i bivše saigrače.

Zbog toga su novinari na Svjetskom prvenstvu imali gomilu pitanja za Ronalda pred start Mundijala, a CR nije želio da ga previše gnjave.

Odlučio je staviti tačku na ono što se dešavalo. Poručio je da će pričati kada god to želi i šta želi.

"Nekad pišete istinu, nekad laži. Mene ne brine to šta drugi misle. Ja pričam kada ja to hoću, a svi dobro znaju ko sam i u šta vjerujem. Ovdje me znaju od 11. godine i neće na njih utjecati ono što ljudi govore i pišu o meni", rekao je Ronaldo.

Potom se osvrnuo na situaciju u reprezentaciji pred prvu utakmicu na Mundijalu. Traži da se više ne priča o njemu već o ekipi.

Oglasi

"Atmosfera je odlična, nemamo nikakvih problema i svi smo potpuno fokusirani. Možete pomoći tako što ćete prestati pričati o meni. Ja sam otporan na metke i skovan od čelika".

Nije se tu zaustavio Cristiano već je nastavio pričati o onom što se dešava u javnosti.

"Ako pitate druge igrače o Cristianu Ronaldu, meni će to smetati. Volio bih da ih pitate o Svjetskom prvenstvu i ekipi", poručio je Ronaldo i otišao je svojim putem.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Reprezentacija Portugala smještena je u grupu H na Svjetskom prvenstvu, a prtovnici su im Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Upravo će ovim redoslijedom odigrati utakmice u Kataru. Prvi meč igraju u četvrtak 24. novembra s Ganom, a zatim slijede dueli protiv Urugvaja (28. novembar) i Južne Koreje (2. decembar).

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1661873187
**** vam Ronaldo mater usta svima pa vecih od njega ima 100 puta,boli nekog ***** za Ronaldom I sto se svadja
2 5
Mowzilla
Pa kaže Siiiiii hehe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi