Mbappe je trpio i šutio, a kada je progovorio Martinezu je zauvijek začepio usta

Reakcija koja se čekala

Mbappe je trpio i šutio, a kada je progovorio Martinezu je zauvijek začepio usta

Admin Čaušević

Golman Argentine je izazvao veliku buru zbog svog degutantnog ponašanja nakon što je Argentina osvojila Svjetsko prvenstvo, a na meti je uglavnom imao jednog čovjeka - Kyliana Mbappea.

Mnogi su ostali zgroženi Martinezovim ponašanjem. U svlačinici je Mbappea proglasio mrtvim i zatražio minutu šutnje za njega, a zatim je na ulicama Buenos Airesa nosio lutku sa likom francuskog superstara.

Za kratko vrijeme odlični golman je poprimio etiketu najvećeg bezobraznika u svijetu fudbala, a Mbappe je s druge strane uglavnom šutio i nije reagovao.

Sjajni fudbaler PSG-a je šutnju prekinuo nakon utakmice protiv Strasbourga i može se reći da je zauvijek začepio usta čuvaru mreže Argentine.

Mbappea "krasi" epitet hirovitog i bahatog dečka, ali nakon elegantnog odgovora Martinezu sigurno će dobiti dodatne simpatije fudbalskih sladokusaca.

Oglasi

"Proslave nisu moj problem. Ne trošim snagu na tako trivijalne stvari. Meni je važno da dajem najbolje od sebe za klub", kazao je Mbappe.

Zatim je progovorio o svom odnosu sa Leom Messijem koji nije ragovao na Martinezovo sramotno ponašanje tokom proslave.

"Sačekat ću Messija da se vrati pa da nastavimo zajedno postizati golove i pobjeđujemo. Pričao sam s njim i čestitao sam mu."

"To je za njega bio životni cilj, za mene također, ali ja nisam uspio u Kataru, ali uvijek treba ostati dobar igrač", dodao je Francuz.

Inače, ova izjava je stigla nakon teško osvojene pobjede nad Strasbourgom. Završeno je 2:1 za PSG, a pobjednika je odlučio upravo Mbappe.

"Ja lično nikad neću zaboraviti poraz u finalu, ali nije klub kriv za moj neuspjeh u reprezentaciji. Pokušao sam da se vratim sa što je više moguće pozitivne energije."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Pokušao sam da dam poticaj svojoj ekipi da dođe do pobjede i nastavi sezonu bez poraza. Svjetsko prvenstvo je bilo u zagradi, klub nema veze s tim."

S golom protiv Strasbourga računajući klupske mečeve i one reprezentacije Mbappe je već stigao do 30. gola u sezoni što je jasan pokazatelj da se nalazi u životnoj formi.

Top Komentari

AmellemA
Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic Sead Memic
0 7
malezija
Čime mu je začepio usta ,,zauvijek " sa ovim da proslave nisu njegov problem, e baš ga znate uprskati, onaj će i dalje lajati to mu nije ni najmanja prepreka, ali haj da se nešto piše.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi