Hoće li ovo Messi ikad dočekati? Zvijezda Reala se "tresla kao prut" pred susret sa Ronaldom

Nerealna scena

Hoće li ovo Messi ikad dočekati? Zvijezda Reala se "tresla kao prut" pred susret sa Ronaldom

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo možda nije najbolji fudbaler u historiji, ali definitivno jeste najpopularniji. Portugalac je uzor brojnim fudbalerima i mnogi imaju želju da ga upoznaju, ali se ta želja ne ispuni svakome. 

Ronaldo je prije nekoliko sedmica šokirao fudbalski svijet odlukom da napusti evropski fudbal te karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Otišao je u Al-Nassr i sebi obezbijedio 500 miliona za naredne dvije i pol godine.

Čuveni Portugalac je svoje najbolje dane doživio u Real Madridu, a upravo ovih dana madridski velikan gostuje u Rijadu na mečevima španskog Superkupa gdje je izborio finale i okršaj sa Barcelonom.

U petak je uprilično zajedničko druženje igrača Reala sa Cristianom. Prvo ih je Ronaldo iznenadio na treningu, a zatim su se sreli u teretani.

Jednom igraču je to bio susret kojeg će pamtiti do kraja života jer je dobio susret kako je i sam naveo da se upozna sa svojim najvećim idolom.

Oglasi

Riječ je o mladom Rodrygu kojem su ruke drhtale na nevjerovatan način tokom upoznavanja sa višetrukim osvajačem Zlatne lopte.

Poslije susreta brazilska zvijezda je objavila nekoliko fotografija sa Ronaldom, a u njegovim očima se moglo najbolje vidjeti koliko mu je drago što ga je upoznao.

Iako je otišao sa najveće svjetske scene, možda i ovaj susret najbolje govori šta CR7 predstavlja u fudbalu i kakav trag je ostavio.

Rodrygo igra za najveći klub na svijetu, poznat je planetarno i može se reći da je sa 22 godine ispunio ono što mnogi neće tokom cijele karijere, ali se nije supio kontrolisati te je zadrhtao pred svojim idolom.

Odlaskom u Saudijsku Arabiju mnogi su zaključili da je Ronaldo odlučio da digne sidro od vrhunskog fudbala te da je postao nepoželjan klubovima iz elite.

Iako će uskoro napuniti 38 godina portugalski as sebi nikad nije postavljao granice, te nema sumnje da će i u Saudijskoj Arabiji pokušati da obori sve moguće rekorde.

Top Komentari

denimen9
Ili što bi u Bosni rekli: "otjerali ga"
4 1
axel42
Šta sad tačno ima Messi sa ovim?? Idi ba novinar piši šta o zimskim sportovima, skijanju, biatlonu, skokovima itd itd.. Zbog čega sad Messia dovodiš u kontekst sa ovim??
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti