Mulalić dao najkraću izjavu u trenerskoj karijeri, Jusufbegović komentarisao Grbavicu
FOTO: A. Čaušević

Reakcije nakon prve utakmice u Mostaru

Mulalić dao najkraću izjavu u trenerskoj karijeri, Jusufbegović komentarisao Grbavicu

Haris Zilić

U prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine Velež je u Mostaru savladao Željezničar sa 1:0 i tako stekao minimalnu prednost pred revanš na Grbavici.

Gol odluke postigao je mladi Šikalo u 11. minuti utakmice.

Drugo poluvrijeme je za zaborav, veoma loša predstava većinom susreta, ali možda i očekivano, jedna taktička utakmica i čeka nas revanš na Grbavici.

Vidjeli smo dosta grešaka kod oba tima i sigurno da će gledati da dosta toga isprave u revanšu.

Inače večerašnja utakmica je odigrana pred 5.000 navijača Veleža u veoma dobroj atmosferi.

Nakon susreta u Mostaru komentar su dali treneri oba tima.

Oglasi

Prvi se obratio Edis Mulalić koji je vjerovatno dao najkraću izjavu u trenerskoj karijeri.

"Znali smo da će biti teška utakmica. Vodila se bitka za svaki duel. Nismo odigrali lošu utakmicu, imamo se čemu nadati u revanšu", rekao je kratko Mulalić.

Nakon toga riječ je imao i trener Veleža Nedim Jusufbegović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Takmičarska utakmica, rastrzana, nije bilo kvalitete. Dosta loših odluka, tehničkih pasova, sretno smo dali pogodak. Znali smo sve, ta lijeva strana gdje je Santos, ali na prekidima smo imali problema", rekao je Jusufbegović i dodao:

"Pozitivan rezultat, ali nikakva garancija. Radi se o sjajnom klubu, idemo na Grbavicu u hram nogomet, sve je otvoreno. Tražit ćemo u prolazi u fenomenalnom ambijentu Grbavice."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

umzm12123
Pred 5000 hahahahahahahahahahahahahaha,hahahahahaha jel racunanje bilo x2 ,al 5000 hahahahahahhaahhaahhahah
2 6
nakopitam
Hahahahahaha mala grupica koja ne smije ici na domace utkmice bez dozvole suparnicke grupe, dodje ueglvni grad, izpalija drugu grupu koja sama sebe smatra velikom i jos im zabrane dolazak na utakmicu sezone. Nevidjeno!!!!
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi