Kamera uhvatila djevojku "na djelu", izgled njenog lica sve govori

Nije očekivala da će je snimiti

Kamera uhvatila djevojku "na djelu", izgled njenog lica sve govori

Edmir Škorić

U utakmici druge španske lige između Eibara i Zaragoze (1:1) nastao je video koji je ubrzo postao viralan zbog načina na koji je djevojka reagovala kada je shvatila da je na velikom ekranu.

U jednom trenutku jedna od kamera kojom se prenosila utakmica snimila je dvoje mladih ljudi kako jedu na tribini.

Djevojka, koja se u kadru najprije pojavi dok s nekim razgovara, tek za nekoliko sekundi shvaća da je snimaju, a kada je najzad shvatila, uslijedila je hit reakcija.

Zaprepastila se i odmah prestala da jede, sakrivši lice dlanom, a zatim je dečka sa svoje desne strane pokušala da iskoristi kao "paravan".

Pokušavala se sakriti, ali već je bilo prekasno, iako će mnogi naravno reći da nije bilo nikakve potrebe da se sakriva i da nije uradila ništa loše.

Ubrzo je ovaj video postao hit na društvenim mrežama i pogledali su ga milioni korisnika širom svijeta, a nisu izostale ni zabavne reakcije.

Oglasi

"Ono kad shvate da zapravo nisam vegan", jedan je od zabavnih komentara na ovaj video. Neko je napisao da "upravo uhvaćena", dok je treći dodao da je vjerovatno riječ o djevojci veganki koja je snimljena dok jede hotdog.

Za razliku od Evropljana, koji nisu navikli na ovakve stvari, u Sjedinjenim Državama tokom sportskih događaja svi s oduševljenjem dočekaju svojih "pet mintua slave", pa prosto polude kada se nađu u kadru.

Znamo da na utakmicama američkih sportova svi uglavnom zaplešu dok piju neko piće, a često viđamo i poljubce zaljubljenih parova na tribinama tokom Kiss cam trenutaka, kada kamera skenira gomilu i odabere neke parove, da bi se potom prikazali na velikim ekranima u dvorani.

Tradicija kamere s poljupcem nastala je u Kaliforniji ranih 1980-ih, kao način da se popune pauze za vrijeme utakmica. Poljubac se tradicionalno nagrađuje pljeskom i ovakcijama, dok se svako odbijanje poljupca obavezno kažnjava silnim zvižducima ostale publike.

I tada su znale nastajati neke neugodne scene, pa tako igrom slučaja kamera prikaže neki par koji je u tajnoj vezi, a onda nastaje prava nelagoda - ili poljubac na silu ili odustajanje od toga, ali jedno ili oboje kasnije nekome moraju da polože sve račune...

Top Komentari

Zalik
Jbt ne bi obakav naslov bio da joj je qita u ustima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti