Od čega je stvoren?! Navijač West Hama sam drži tribinu i šamara domaće navijače kao u filmovima

Nevjerovatne scene

Od čega je stvoren?! Navijač West Hama sam drži tribinu i šamara domaće navijače kao u filmovima

E. Škorić

Dosta sukoba bilo je prije i za vrijeme utakmice polufinala Konferencijske lige između AZ Alkmaara i West Hama.

West Ham je slavio u Nizozemskoj i igraće u finalu Konferencijske lige protiv Fiorentine. Jedini gol na utakmici postigao je Fornals duboko u sudijskoj nadoknadi, ali da se o tome ne priča potrudili su se domaći navijači.

Prije utakmice bilo je okršaja između domaćih i gostujućih navijača, a nemile scene i nakon što je označen kraj duela.

Navijači AZ-a fizički su napali porodice West Hamovih igrača, koji su potom krenuli u obračun kako bi zaštitili svoje, ali su ih redari pokušavali zadržati.

Istovremeno se na tribini vodio obračun među nizozemskim i engleskim navijačima, a sovanuo je sada i jedan video na kojem se vidi kako samo dvojica engleskih navijača uspijevaju da se nose sa desetinama AZ-ovaca. Zapravo, dvojac je na liniji, ali jedan ipak prednjači.

Posebno se istakao krupniji navijač koji je kao na video igrama tukao jednog po jednog navijača domaće ekipe.

Držao je "liniju odbrane" hrabro, te nije dozvoljavao huliganima AZ-a da upadne u tribinu gdje su se nalazili engleski navijači. Da jesu, ko zna kako bi se noć završila... 

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Video koji je postao viralan pogledajte OVDJE.

Engleski navijači uglavnom su poznati kao navijači koji su skloni fizičkim obračunima, a čini se da pojedinci itekako znaju da se nose sa navijačima drugih timova. Ostali navijači West Hama svakako mogu da mu budu zadovoljni i mnoge od njih je uspio da zaštiti.

Top Komentari

E.Car
Koja gamad živi u ovoj Holandiji!!!! Poslije Srbije najviše retarda imaju!!!! Mada ni englezi nisu puno bolji!!!
1 0
789012455
Tyson Fury hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi