Haris Ovčina novi član FK Željezničar!

Potvrđeno

Haris Ovčina novi član FK Željezničar!

Midhat Šljivak

Haris Ovčina novi je igrač FK Željezničar, potvrđeno je za SportSport.ba. 26-godišnji fudbaler je dogovorio saradnju sa sarajevskim timom i uskoro će posao biti zvanično potvrđen od strane ekipe s Grbavice.

Haris Ovčina ostaje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ovaj 26-godišnjak dogovorio je saradnju s ekipom Željezničara i uskoro će sve biti zvanično potvrđeno.

Ovčina je krajem prošle sezone okončao saradnju s FK Velež. Pregovarao je u proteklom periodu s brojnim klubovima i na kraju se dogovorio s Plavim s Grbavice.

Ovaj fudbaler će sigurno biti pojačanje za tim Nermina Bašića. Dobro poznaje Premijer ligu i silno je motivisan nakon polusezone u kojoj nije mogao da pokaže svoje kvalitete.

Već ranije je bio član Željezničar, tačnije kao omladinac, te će ovo biti njegov povratak na Grbavicu.

Ovčina je u FK Velež stigao u julu 2016. godine i brzo osvojio simpatije navijača Veleža, te je kasnije postao i kapiten tima. Upisao je 154 zvanična nastupa, te dodao 19 golova i 20 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Rođenima je najprije osvojio naslov prvaka Prve lige FBiH, a zatim i Kup naše zemlje u sezoni 2021/22.

Ranije je ovaj fudbaler nastupao i za Famos iz Hrasnice, a klub s Grbavice već je videom na društvenim mrežama najavio njegov dolazak i vjerni navijači Plavih odmah su znali o kome je riječ.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edi1921
Bravo momcino
9 2
RollingBlunt
Bravooo Hareee, bravooo Zeljooo
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi