Za mnoge je sudija 'pogurao' Real Madrid protiv malog Union Berlina - Je li ovo crveni karton?

Aurelien Tchouameni je bio zaista neoprezan

Za mnoge je sudija 'pogurao' Real Madrid protiv malog Union Berlina - Je li ovo crveni karton?

Midhat Šljivak

Veznjak Real Madrida Aurelien Aurelien Tchouameni za dlaku je izbjegao crveni karton nakon žestokog starta kojeg je imao nad veznjakom Union Berlina Alexom Kralom. Sudija Espen Esken mu je progledao kroz prste, ali po mnogima to nije smio učiniti.

Aurelien Tchouameni samim čudom je izbjegao crveni karton u 37. minuti prvog poluvremena nakon zaista žestokog starta kojeg je napravio.

Neoprezni francuski fudbaler s obje noge je žestoko startovao na veznjaka Union Berlina Alexa Krala. Shvatio je i on odmah da je pretjerao i pokazivao je sudiji kako je išao na loptu.

Igrači njemačkog predstavnika tražili su crveni karton. Na društvenim mrežama također je dosta komentara da je ovo start bio na granici žutog i crvenog kartona.

Oglasi

Na kraju se mladi veznjak Reala izvukao. Prošao je samo sa žutim kartonom i može biti itekako sretan i zadovoljan.

Ipak, navijači Reala ne mogu biti zadovoljni rezultatom nakon prvog dijela. Union Berlin se sjajno branio i rezultat je 0:0.

[twitter]https://twitter.com/vartatico/status/1704547745011261847[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Je li Union Berlin oštećen u ovom slučaju, prosudite sami...

Real Madrid je naravno veliki favorit za pobjedu u ovom susretu. Ipak, niko nije očekivao ovakav otpor gostiju iz Njemačke, koji su još jednom pokazali zašto su u vrhu Bundeslige.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1630778389
Smiješno, ako je ovo za direktan crveni onda ni jedna utakmica ne bi završila bez 5 crvenih kartona ali dobro treba skupljati preglede ?
6 2
King_Kenny
...ovo je crveni karton iz udzbenika...ja ne znam kako neko ima obraza reci da nije...
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi