Dolazi veliko ime - Florentino Perez ima novi pakleni plan, a žrtveno janje biti će Dani Carvajal!

Reece James nije jedina opcija

Dolazi veliko ime - Florentino Perez ima novi pakleni plan, a žrtveno janje biti će Dani Carvajal!

Eldar Ganibegović

Ljetni prijelazni rok je tek završio, ali u Real Madridu ne sjede skrštenih ruku, nego već planiraju naredna dva, kako zimski, tako i ljetni. Prvi zadatak je naći novo rješenje na poziciji desnog beka, što znači da će žrtveno janje biti Dani Carvajal. 

Real Madrid je ovog ljeta doveo nekoliko dobrih pojačanja, a među njima se najviše izdvojio Jude Bellingham koji je s pet golova i asistencijom najzaslužniji što su Kraljevi s 15 bodova maksimalni u Primeri nakon pet kola.

Uprava kluba iz španske prijestolnice ne odmara, nego već razmišlja kako i koga dovesti u narednom prijelaznom roku, a želja je pojačati se na poziciji desnog beka gdje igra Carvajal, te po potrebi Vazquez.

Prije nekoliko dana prenijeli smo vijest britanskih i španskih medija kako je želja čelnika Real Madrida bek Chelseaja, Reece James.

Kraljevski klub je trenutno za njega spreman izdvojiti 40 miliona eura, no nije sigurno da li bi taj novac zadovoljio ukuse čelnika londonskog tima.

Oglasi

Međutim, danas s Pirineja dolaze nove vijesti. Nije Reece James jedina opcija na desnom beku za Real Madrid, sada su malo "zraknuli" i u redove Liverpoola.

Naime, želja Los Blancosa je i Trent Alexander-Arnold, bek Liverpoola, koji ove sezone baš i nije u tako dobroj formi, naročito kada su defanzivni zadaci u pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da je Englezima vrata u Real Madrid otvorio Jude Bellingham, a zahvaljujući njemu u Getafe je na posudbu stigao i Mason Greenwood.

Ostaje da vidimo šta će biti od svega i da li će se još neki Englez pridružiti Bellinghamu, prije svega James ili Alexander-Arnold. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaston
Ja msm da je već potpisao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi