Mirvić se oglasio dan nakon velike pobjede, ponosno istakao devet stvari koje ima FK Sarajevo

Prvi čovjek Sarajeva presretan

Mirvić se oglasio dan nakon velike pobjede, ponosno istakao devet stvari koje ima FK Sarajevo

Edmir Škorić

Predsjednik Fudbalskog Kluba Sarajevo, Ismir Mirvić, odlučio se obratiti javnosti dan nakon velike pobjede njegovog tima na Koševu protiv gradskog rivala Željezničara (3:0).

Sarajevo je sinoć ostvarilo veliklu pobjedu i pokazalo sve svoje kvalitete, a niko nije sretniji od čovjeka koji je na čelu Bordo tima, Ismira Mirvića.

"Sve je počelo iz ljubavi prema klubu i ljubavi prema gradu Sarajevu! Uvjerenje da možemo stvoriti model kluba na Balkanu koristeći naše znanje, veze i kapital, dovelo nas je ovdje. Oduvijek smo znali da će trebati vremena za postavljanje temelja, pronalaženje pravih ljudi, dovođenje pravih igrača, i sticanje povjerenja navijača.

Evo nas danas, 2 godine kasnije. Upravo smo tamo gde želimo biti i radimo ono što volimo da radimo. Ponosan sam na naš napredak! Iako nismo osvojili trofej, FK Sarajevo je glavni pokretač transformacije fudbala u Bosni i Hercegovini.

Imamo:
- globalno priznat brend
- stabilnost
- novu infrastrukturu
- iskusne igrače sa kvalitetom
- nevjerovatne mlade talente
- profesionalni trenerski kadar
- profesionalni menadžment
- stadion pun navijača
- postajemo centar kvalitete i stvoramo potražnju svakodnevno

Oglasi

Osim što želim da se zahvalim cijeloj organizaciji, navijačima, našem partneru Vincentu Tanu - želio bih da se zahvalim svojim partnerima na decenijama bezuvjetne podrške. Vjerovali ste u mene kada većina drugih nije - HVALA!

Na dobrom smo putu sa mnogo neostvarenog potencijala i prostora za rast. Bosanskohercegovački fudbal sa svim svojim manama doživljava novu visinu i pred sobom ima ogromne mogućnosti. Nastavimo pobjeđivati u životu!", poručio je Mirvić.

Mirvić je također sinoć objavio video koji je nastao tokom slavlja igrača Sarajeva kada je Hasić u 26. minuti pogodio za 1:0.

Predsjednik Sarajeva je uz video stavio emotikone kojim je jasno pokazao koliko je sretan i zadovoljan zbog velike pobjede nad najvećim rivalom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hadzija123
E usra i sefa i stanicu daj ba Mirvicu smiri malo strasti zanmo da je lijepo pobijediti u derbiju ali toliko poletjeti nigdje veze
2 3
hzsg
Predsjednice SAMO NAPRJED, SAMO JAKO, SAMO HRABRO. Bordo arnija je uz tebe.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti