Oglasili se BHFanaticosi: Ukoliko niste od konkretne pomoći, zauvijek zašutite!

Saopštenje navijača BiH

Oglasili se BHFanaticosi: Ukoliko niste od konkretne pomoći, zauvijek zašutite!

Admin Čaušević

BHFAnaticosi su se kratkom objavom na društvenoj mreži Facebook oglasili nakon što su u dva navrata prekinuli meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna kojeg je repezentacija BiH riješila u svoju korist sa 0:2.

Navjerniji navijači BiH su u kratkoj objavi na Facebooku odlučili reagovati kako kažu na bljuvotine i mahalske priče te svima onim koji ih prozivaju.

"Na račun BHF-a posljednih mjeseci i sedmica stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo plaćenici' i slično. Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura)."

"Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu. BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na djelima, pa koliko god bila vrijedna ili ne."

"Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek zašute. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa", naveli su BHFanaticosi.

Oglasi

Zbog svih dešavanja proteklih sedmica BHF je bio poprilično rezervisan, međutim sve se promijenilo na utakmici protiv Lihtenštajna.

Na račun BHF-a posljednih mjeseci i sedmica stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo "plaćenici" i slično....

Posted by BHFanaticos on Saturday, October 14, 2023

Na startu drugog poluvremena zbog ubacivanja baklji u teren došlo je i do prekida utakmice, dok su pojedini članovi BHF-a imali i poprilično žustar razgovor sa kapitenom Edinom Džekom.

Intersantno da iz Saveza kao i od igrača nije bilo nikakvih reakcija povodom navijačkih protesta u Vaduzu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naredni meč reprezentacija BiH igra u ponedjeljak kada će Bilinom polju gostovati Portugal pa će biti zanimljivo za vidjeti kakvo će biti ponašanje navijača te da li će se protesti protiv Saveza nastaviti.

Top Komentari

Arnel925
Ovi kao da za nji reprezentacija živi haha može reprezentacija i bez vas. Sigurno i bolje nego do sad. Ubacili baklje na teren, izvrijedali najboljeg fudbalera u historiji BiH verbalno koji im je dao radost na svakoj utakmici zadnji 15 godina i to je to
5 7
Adnanos
Svi su manje vise sutili kada je Faruk divljo. Kada je dosao Kodro opet su svi sutili manje vise. Kada je dosao Savo onda su pocele baklje. U nasem drustvu je mnogo korupcije na svim nivoima. A ono sto mi zelimo mozemo dobit samo ako podijelimo drzavu onako kako Dodik zeli. Mi se ponasamo kao da je sve nase bar tako Srbi i Hrvati osjacaju tako da malo njih mogu osjecati Bosnu kao svoju drzavu. Mi hocemo sve nekako na silu a imamo dovoljno debila da ovakvo stanje odrzavaju. Samo pocnes citati komentare sa svi strana bilo da su nasi ili drugi debila nikad dosta. Takvo drustvo ce nas i odvest u podijelu drzave kad tad ili novom ratu i onda novoj podijeli sto je najrealniji ishod. Jedina institucija gdje bi mogli se slozit je fudbal a to mozemo samo dialogom a ne divljanjem. Koliko god mi divljali po stadionima u nasoj drzavi nece biti promjena. Ili dok god nebudemo imali u Srbe i Hrvate na nasoj strani protiv korumpirani ljudi.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi