Napravio je haos s Khabibom, uradio je to opet sinoć, ali najveći lajavac nije izbjegao teške batine

Logan Paul pregazio Dillona Danisa

Napravio je haos s Khabibom, uradio je to opet sinoć, ali najveći lajavac nije izbjegao teške batine

Midhat Šljivak

Najveći lajavac u borilačkom svijetu Dillon Danis dobio je teške batine od Logana Paula u Manchesteru. Meč je prekinut krajem šeste runde nakon što je Danis pokušao izazvati haos u ringu bacajući se u noge Paulu. Do tog trenutka dobio je teške batine.

Logan Paul deklasirao je Dillona Danisa u Manchesteru. Meč je prekinut krajem šeste runde kada je MMA borac pokušao jiu jitsu potez u bokserskom meču i diskvalifikovan je. Do tog trenutka je pretrpio teške batine.

Dominirao je Paul protiv Danisa. Najveći lajavac svijeta borilačkog sporta mjesecima je provocirao Logana, vrijeđao mu je vjerenicu brutalnim objavama, posjekao mikrofonom, no ništa mu nije pomoglo da izbjegne meč.

Nije Danis ništa pokazao. Uputio je tek poneki udarac, ništa nije mogao Paulu i dobio je teške batine u gotovo šest punih rundi. Potom je pokušao izvesti jiu jitsu potez, umalo je zalijepljen za pod udarcem, pa je zatim krenuo da se obračunava s osiguranjem.

[twitter]https://twitter.com/MahadCricket/status/1713357725789221005[/twitter]

Oglasi

Nastao je haos u ringu. Došlo je do sukoba, ali srećom izbjegnute su teže posljedice i na kraju je Danis diskvalifikovan.

"Šteta što ga nisam zalijepio na podu. Pokazao je da je samo obično smeće od čovjeka", rekao je Logan Paul i prozvao je i Conora McGregora.

"Čovjek se naziva pravim borcem? Conor McGregor, sredio sam tvoju ku**icu", dodao je on.

[twitter]https://twitter.com/sambladeco/status/1713387685455581214[/twitter]

Dillon Danis je poznat kao čovjek koji je izazvao haos u Las Vegasu nakon meča njegovog sparing partnera Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Tada je na vjerskoj osnovi vrijeđao Dagestanca koji je potom uletio u publiku da bi ga naučio pameti.

Nastao je potpuni haos koji je potom donio višemjesečne suspenzije za Khabiba i Conora, a Danis se hvalio kako je uspio pogoditi slavnog borca i zadati mu nekoliko teških udaraca.

Što se MMA karijere tiče Amerikanac je na omjeru od 2-0, ali se borio protiv potpunih anonimusa. Sinoć je pokazao da mu u boksu nije mjesto.

Top Komentari

Chupy
I najveca sramota je sto ovakvi likovi za ovo dobiju nekoliko stotina hiljada dolara! Obicni debil!
0 0
user1663816644
Ovo je cirkus...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi