BHFanaticosi digli Zenicu na noge: Ljiljani i zastava Palestine visoko u zraku

Zagrijava se atmosfera

BHFanaticosi digli Zenicu na noge: Ljiljani i zastava Palestine visoko u zraku

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Zenici protiv Portugala imati ogromnu podršku s tribina, a pred utakmicu atmosferu su zagrijali BHFanaticosi koji su u korteu s ljiljanima i palestinskim zastavama krenuli na Bilino polje.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici dočekuje Portugal u utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Kao i uvijek, podrška s tribina fudbalerima naše selekcije neće izostati, a oni najvatreniji BHFanaticosi su poprilično zagrijali atmosferu na ulicama Zenice.

Ogrnuti ljiljanima i sa zastavama Palestine krenuli su na meč. Naravno, glasne žice i dlanovi se ne štede, te će bh. fudbaleri večeras imati veliku podršku.

Pogledajte korteo vatrenih navijača Bosne i Hercegovine kroz zeničke ulice.

Selektori Savo Milošević i Roberto Martinez odabrali su početne sastave za večerašnju utakmicu, a odlučili su se na ove fudbalere.

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Hadžikadunić, Barišić, Kolašinac, Dedić, Cimirot, Pjanić, Rahmanović, Stevanović, Demirović, Džeko

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

PORTUGAL: Diogo Costa, Inacio, Ruben Dias, Cancelo, Diogo Dalot, Otavio, Danilo, Bruno Fernandes, Joao Felix, Cristiano Ronaldo, Rafael Leao.

Glavni sudija meča je Halil Umut Meler iz Turske.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
bh baustelikosi i svaboperiguzikosi nema niko dva zuba u glavi nista him nema u telecim glavudjama
2 5
FahrudinKonjHodzic
dopeljale telece glavudje iz svabelanda da prave zijana i upropaste prestavu u njemackoj prnut nesmiju danebi dobili sut kartu u guzcu
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi