Modrićev odgovor Ancelottiju nakon što mu je rekao da će biti klupa na El Clasicu: "Ne želim da..."

Mediji koji prate Real pišu o detaljima

Modrićev odgovor Ancelottiju nakon što mu je rekao da će biti klupa na El Clasicu: "Ne želim da..."

Admin Čaušević

Iako je bio starter protiv Brage u Ligi prvaka i pticama na grani je jasno da je Luka Modrić pao u drugi plan u Real Madridu te je mnogo pitanja iznad karijere osvajača Zlatne lopte. 

Već uveliko je Luka Modrić je jedna od glavnih tema u španskim medijima kao i samom rukovodstvu Real Madrida, a danas stižu nove vijesti o budućnosti iskusnog Hrvata.

Specijalizovani portali za Real Madrid su objavili Modrićevu reakciju nakon što mu je Ancelotti saopštio da neće biti starter protiv Barcelone u El Clasicu.

Navodno je Italijan bio poprilično jasan prema Modriću nakon utakmice protiv Brage kazavši mu da će u subotu biti na klupi.

"Nemam drugog izbora", bio je navodni Modrićev odgovor koji je slegnuo ramenima svjestan svoje nove uloge s kojom se ne slaže, ali je teška srca prihvata.

Oglasi

Modrić smatra da još uvijek može imati važnu ulogu te je sasvim očekivano pomalo ljut što je preselio među rezerviste.

U međuvremenu je stigla vijest i o razgovoru između Modrića i Jose Angel Sanchez te se odnosi na budućnost osvajača Zlatne lopte na stadionu Santigao Bernabeu.

"Želimo da ostaneš s nama da kraja sezone", riječi su koje je Sanchez rekao Modriću na sastanku što je jasan cilj da od prodaje u januaru neće biti ništa.

Modrić i dalje na stolu ima atraktivnih ponuda iz Saudijske Arabije, ali ga Kraljevi nemaju namjeru pustiti prije kraja sezone kada mu i ističe ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hrvat je protiv Brage odigrao svoj 499. meč u dresu Real Madrida, a priliku da upišiše jubilarni 500. nastup imat će protiv Barcelone, tima protiv kojeg je i debitovao 2012. godine.

Ipak, kako sada stvari stoje Modrić će svoju priliku u najvećoj utakmici španskog fudbala čekati sa klupe zbog čega definitivno nije oduševljen.

Top Komentari

Jeboovenovinare
Hahahahaha boli ga neka stvar za minutazu u Realu kad razvaljuje na ss?????
3 0
Slay
svaki dan pisete o ovom *****u, ko mu je*e mater
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi