Kad majka zaruži: "Kylian, ili ćeš uraditi to ili ja idem na Maldive i nije me briga, snađi se sam!"
Majka Kyliana Mbappea ima jasan zahtjev za svog sina.

Fayza Lamari ima plan

Kad majka zaruži: "Kylian, ili ćeš uraditi to ili ja idem na Maldive i nije me briga, snađi se sam!"

Eldar Ganibegović

Ponovo se vodi dosta polemike oko toga gdje će od ljeta igrati Kylian Mbappe. Međutim, sada je dobio i jedno ozbiljno upozorenje od svoje majke, Fayze Lamari.

Kylian Mbappe od prvog januara je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om. Automatski je tako ostvario pravo da pregovara s drugim timovima.

Na ljeto će moći da bira klub i da ode besplatno. Druga opcija je da ostane u PSG-u koji mu je dao uvjerljivo najveću ponudu u historiji fudbala. 

Majka Fayza Lamari mu dala upozorenje 

Njegova majka Fayza Lamari je ujedno i njegov agent otkada se razvela sa svojim suprugom. Brine se o njegovoj karijeri, no za svog sina sada je imala poseban zahtjev i sve je to javno ispričala za medije.

Fayza Lamari sada pregovara o mogućem transferu Mbappea, pa tako ima utjecaja i oko njegovih finansija. Uskoro će otvoriti i humanitarnu organizaciju i tu će biti uključen i Mbappe.

Oglasi

"Ako ne doniraš 30 posto svog prihoda ovoj organizaciji, ja ću učiniti što i svi drugi. Ja ću otići na Maldive, a ti ćeš se morati snaći sam. Ja ću se povući i pustiti te da radiš s nekim drugim. Neću ni prstom maknuti", izjavila je agentica i majka Kyliana Mbappea.

Humanitarna organizacija Inspired by KM s radom počinje 20. januara 2024. godine i podržat će 49 djevojčica i 49 dječaka u dobi od 9 do 16 godina iz svih sfera života.

"Djeca će moći koristiti jezične, sportske i kulturne tečajeve, dok će sve te aktivnosti nadzirati stručnjaci s tog područja", piše Marca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Platit ću novca koliko je djeci potrebno za normalan život. Možda sam izgubio spontanost, ali želim zadobiti povjerenje ovih mladih ljudi", rekao je francuski napadač.

Top Komentari

Zoilomas
30% bajo znaci ona bi sebi osigurala maldive do kraja zivota hahaha
0 0
Drakula
Kad ti mati vodi posao znas da si propao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi