Mladi fudbaleri stigli do pobjede karijere i doveli prostituke u hotel, odmah su zauvijek zažalili!

Dvojica Urugvajaca su platila skupu cijenu

Mladi fudbaleri stigli do pobjede karijere i doveli prostituke u hotel, odmah su zauvijek zažalili!

Admin Čaušević

U modernom fudbalu je sasvim logično da se velika pobjeda proslavi onako kako to dolikuje, ali problemi nastaju kada detalji, a pogotovo snimci i pikantne fotografije osvanu na društvenim mrežama ili se pojave u medijima.

Kako je ostati zauvijek etiketiran zbog zabave sa prostitukama savršeno znaju dvojica urugvajskih fudbalera Matias Malvino and Ramon Arias. Sve se dešavalo kada su imali po 22 godine.

Oni su karijeru započeli u Defensoru SC i bila je 2014. godina kada su osjetili slast pobjede u Copa Libertadoresu nakon što su sa 0:2 pobijedili kolumbijski Medelin.

Odmah nakon pobjede oni su u hotel u kojem su odsjeli pozvali nekoliko prostitutki koji su za zadatak imali da donesu drogu u sobu da razvratana zabava može početi.

Na zabavi se koristila i droga

Najveću grešku su napravili što su sve fotografisali pa su se fotogafije osjetljivog sadražaja pojavile u javnosti, prvenstveno u urugvajskim medijima.

Neke od soćnih fotografija možete pogledati ovdje.

Oglasi

Vidjeti dvojicu mladih fudbalera kako se drogiraju i spolno opće sa nasmijanim prostitutkama ih je zauvijek etiketiralo i tu sramotu nikako ne mogu obrisati.

Nakon što su narušili i ugled urugvajskog kluba suočili su se sa žestokom novčanom kaznom i naravno bili su odstranjeni iz tima za revanš susret protiv kolumbijskog tima.

Cijeli slučaj je i dan zapamćen kao jedan od najvećih skandala u historiji urugvajskog fudbala. Obojica igrača su obećavala, igrali su i za omladinske selekcije, ali zbog svega poziv u A tim nikad nisu dobili.

Jedna od prostitutki koja je bila sa fudbalerima

Što se tiče, Arias on je uspio napraviti kakvu-takvu karijeru. Čak je i dogurao do Evrope pošto je jednu sezonu proveo u turskom Giresunsporu. Trenutno ovaj 31-godišnjak nastupa za katarski Muaither.

Nakon skandala Malvino je odmah stigao u Evropu te je završio u Luganu, međutim u Švicarskoj se nikada nije uspio nametnuti.

Od tada je uglavnom mijenjao klubove svako šest mjeseci, a nekoliko navrata je zano pauzirti po šest mjeseci jer nije mogao pronaći angažman. Od prošlog ljeta je član urugvajskog niželigašđa Basaneza.

Top Komentari

ElvirBolic
Sramotno i ponižavajuće je koliko ovaj prepisani i loše prevedeni članak ima pravopisnih grešaka. Sama tema (prostitutke i droga) je degutantna, u stilu srbijanske žute štampe i pinka. Stid me je ispred vas, a autoru poručujem da bar pročita šta piše, ako već nema morala da ne piše ovakve bljuvarije uopće.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi