Akrapović: Mi radimo na tome da možemo svakoga pobijediti
VIDEO: S. Mlaćo

Komentar trenera Željezničara nakon još jedne pripremne utakmice

Akrapović: Mi radimo na tome da možemo svakoga pobijediti

H. Zilić

Na pomoćnom terenu stadiona Grbavica pripremnu utakmicu odigrali su FK Željezničar i član Prve lige RS FK Romanija sa Pala, a Željezničar je slavio 2:0 golovima Cocalića i Mekića u finišu utakmice.

Propustili su Plavi nekoliko prilika, tako da je rezultat moga biti još ubljedljiviji, ali ruku na srce i Romanija je igrala hrabro, otvoreno i nekoliko puta su odbro zaprijetili golu Muftića.

Nakon duela komentar utakmice je dao trener FK Željezničar, Bruno Akrapović.

"Raduje me dosta prilika, igrači sada rade puno na fizičkoj spremi, neke bi situacije možda i lakše odradili, raduje me zalaganje koje sam vidio", rekao je Akrapović i nastavio:

"Želim dokazati igračima da mogu više, do njih je koji će u prvu postavu. Što se tiče igrača na probi s nekim ćemo potpisati ugovore, vidjet ćemo to još."

Sada ide završni dio priprema u Međugorju.

Oglasi

"Da, idemo tamo na završnio dio priprema. Imamo prijateljsku utakmicu u Međugorju, tamo ćemo kristalizirati prvih 11."

Već na startu proljetnog dijela Željezničar očekuje duel protiv Zrinjskog.

"Gledali smo Zrinjski protiv Croatije Zmijavci, oni su ekipa koji imaju svoj stil igre, interesantan su protivnik. Mi radimo na tome da možemo pobijediti svakog. Danas je recimo to dobro izgledalo. Ako minimiziramo naše greške mislim da možemo puno napraviti."

FK Željezničar naredni prijateljski susret igra u nedjelju 4. februara u Međugorju protiv ekipe Vršca iz Srbije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Antaaaaa
Medjugorje i Neretvanac likes this
2 0
Ham0
HAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAWHHA NIJE OVO IZJAVIO
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi