Igraču Reala nije bilo do života: Izoliran i utučen, a onda kao da je u njega ušao vrag...
Foto: Marca

Potpuno je eksplodirao

Igraču Reala nije bilo do života: Izoliran i utučen, a onda kao da je u njega ušao vrag...

Admin Čaušević

Odlučio se ograditi od tenzija. Ostao je sam na terenu Mestalle. Svađe sa sudijom ga nisu zanimale, odlučio je neko vrijeme biti sam, ali nakon što završio u svlačionici jednostavno je eksplodirao.

Kao što to i obično biva utakmice Valencije i Reala na Mestall nikad nisu bili obični mečevi. Tako je bilo i u subotu navečer kada je u sjajnom meču sa četiri gola rezultat glasio 2:2.

Istina postignut je i peti gol, uradio je to Jude Bellingham, međutim prije nego što je lopta završila u mreži sudija Jesus Gil Manzano je odsvirao kraj susreta i izazvao revolt Kraljeva.

I dok su se svi ostali u taboru Reala svađali sa sudijom Aurelienu Tchouameniju nije bilo ni do čega. Ostao je sam na jednom dijelu terena, pognute glave i uplakanog lica.

Oglasi

Naime, u posljednjim minutama regularnog dijela meča došlo je do teške povrede Mouctara Diakhabyja koji je sa stadiona iznesen na nosilima te odvezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Diakhaby se povrijedio nakon duela sa Tchoumenijem, a francuski veznjak je digao ruke prema Mestalli u znak oprosta zbog svega što se desilo. Tu scenu možete pogledati ovdje.

Nakon nekoliko minuta Tchoumeni je odlučio otići u svlačionicu gdje je napravio pravi nered kad je shvatio zbog čega je poništen gol Realu.

Mladi veznjak je bio jedan od protagonista neželjenih scena u tunuelu pošto je došlo do opšteg haosa, a čak je uspio i polomiti jednu od kamera.

Oglasi

Uspio se oglasiti i na Instagramu, samo je kratko napisao: "To je sramotno". Očito je aludirao na poništeni Bellinghamov gol.

Nekoliko minuta kasnije nakon što se uspio smiriti odlučio je poslati i poruku podrške Diakhabyju te mu je poželio brz oporavak.

"Zaista mi je žao zbog svega što se desilo, želim da se što prije vratiš", na francuskom jeziku je veznjak Reala poručio svom saigraču.

Preostaje da se vidi da li će protiv Tchoumenija FS Španije pokrenuti ikakav postupak zbog nereda kojeg je prouzrokovao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Jednostavno La liga hoće nazor neizvjesnu završnicu. Ode li Real na 10+ ko će gledati el Clasico i ligu do kraja sezone...
0 2
Madridista
Navlači se katalonskoj sirotinji. Suđenje ih održava na aparatima. Ali dzaba im sve, ne gine im sušnja godina. A po svemu sudeći i desetljeće....
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi