Poznati datumi i satnice utakmica 23. i 24. kola WWin lige Bosne i Hercegovine

Čeka nas nekoliko zanimljivih okršaja

Poznati datumi i satnice utakmica 23. i 24. kola WWin lige Bosne i Hercegovine

E. Čaušević

Sezona u WWin ligi Bosne i Hercegovine ulazi u završnicu i pred nama je još 11 kola. Već za vikend na rasporedu su utakmice 23. kola, a poznati su datumi i satnice svih mečeva uključujući i 24. kolo koje se igra nakon reprezentativne pauze.

Nakon što je sinoć kompletirano 22. kolo utakmicom Veleža i Tuzla Cityja saznali smo i raspored utakmica za preostalih 11 kola koja nas čekaju do kraja sezone u najjačem rangu bh. fudbala.

Već za vikend ćemo gledati mečeve 23. kola, a NSBiH je potvrdio datume i satnice utakmica koje nas čekaju.

Na rasporedu je kao i uvijek šest utakmica. Tri utakmice gledat ćemo u subotu, a tri u nedjelju.

Jasno je da će derbi 23. kola igrati Zrinjski i Željezničar koji se sastaju u Mostaru, a ovaj meč je na rasporedu u subotu s početkom u 16 sati.

Oglasi

Pored derbija u Mostaru u subotu nas čekaju još dvije utakmice. Program otvaraju Sloga Meridian i Tuzla City koji od 13:30 sati igraju u Modriči, dok se od 20:45 sati na Koševu sastaju Sarajevo i GOŠK.

U nedjelju nas čekaju također tri utakmice. Nedjeljni program startat će u 14 sati kada je na rasporedu meč između Posušja i Širokog Brijega.

Od 18 sati ćemo gledati utakmicu Borac - Zvijezda 09, a 23. kolo završava se u nedjelju navečer utakmicom Velež - Igman koja se igra od 20 sati.

Također, poznate su i satnice utakmica za 24. kolo koje će se igrati u tri dana, odnosno petak, subotu i nedjelju i to nakon reprezentativne pauze.

U petak 29. marta ćemo gledati meč GOŠK - Posušje koji se igra od 18 sati, dok su u subotu rasporedu dvije utakmice, a to su Zvijezda 09 - Široki Brijeg (13:30 sati) i Tuzla City - Sarajevo (20:45 sati).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju se igraju tri tuakmice. Program počinje u 13 sati utakmicom Igman - Sloga, a potom slijede dva derbija.

Od 15 sati na Grbavici će se sastati Željezničar i Velež, dok se od 20 sati igra meč Borac - Zrinjski. Također, treba napomenuti da su moguće određene promjene za 24. kolo što se tiče satnica, ali to će biti objavljeno ukoliko do istih dođe.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Zrinjski - Zeljeznicar nije nikakav derbi. Jedni se bora za titulu, drugi za opstanak -.-
2 0
Malac
Cuj derbi zrinjski zeljeznicar hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi