To je jednostavno Sarajevo: Igrači Bordo tima nisu mogli tek tako otići s terena!

Sjajne scene s Koševa

To je jednostavno Sarajevo: Igrači Bordo tima nisu mogli tek tako otići s terena!

M. Šljivak

FK Sarajevo je večeras na Koševu savladao GOŠK s 4:0 i došao je do vrijedna tri boda. Pobjedu su nakon meča igrači proslavili s navijačima.

Težak period je iza FK Sarajevo. Niz neuspješnih rezultata i pet utakmica bez pobjede u prvenstvu konačno je prekinut i GOŠK je deklasiran na Koševu.

Gosti su ispraćeni s četiri gola u mreži i navijači tima s Koševa konačno mogu s osmijehom kući. Oni najvatreniji navijali su svih 90 minuta bez obzira na jaku kišu koja je padala.

Igrači FK Sarajevo nisu si mogli dopustiti da samo odšetaju s terena. Pobjedu su poklonili navijačima i nakon utakmice su skupa s njima proslavili trijumf.

Ovakve scene se ne mogu vidjeti svaki dan. Mnogi bi samo otišli s terena, ali ovo je jednostavno Sarajevo.

Oglasi

Na podršci se nakon utakmice zahvalio i trener Bordo tima Simon Rožman. I njemu je izuzetno drago što igrači imaju veliku podršku fanova.

"Hvala ljudima koji su došli da nas podrže po ovako lošem vremenu. Svaka im čast", poručio je trener FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo u narednom kolu gostuje na Tušnju kod FK Tuzla City, Bordo tim je trenutno na četvrtoj poziciji WWwin lige s 37 bodova.

Bordo tim je ovom utakmicom najavio izlazak iz krize. Situacija još uvijek nije baš najbolja, ali s ovakvom igrom definitivno se na Koševu imaju čemu nadati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Gtohotom se smijem cuj Horde Zla u prevodu gasiiii
0 3
user1677490484
Čuvari ČASTI I OBRAZA. 1946
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi