Horde zla prozvale klupsku legendu: "Stidi se". Potom skandirale "Savez napolje"

Zbog nedavnog priznanja

Horde zla prozvale klupsku legendu: "Stidi se". Potom skandirale "Savez napolje"

Edmir Škorić

Na Koševu je u toku meč 23. kola Wwin lige BiH između Sarajeva i GOŠK-a, a domaćin vodi s 2:0.

Sarajevo je nedavno ispalo iz Kupa izgubivši od Borca, ali duel na Koševu obilježio je prekid nakon što su domaći odbili završiti utakmicu.

Očekuju se žestoke kazne za Sarajevo i sve one koji su učestvovali u prekidanju meča, ali bordo tim je sve to brzo zaboravio, pa je odigrao dobrih 45 minuta protiv GOŠK-a.

Goste iz Gabele je "načeo" Ajdin Hasić u 35. minuti, a zatim je Hamzi Čatakoviću asistirao za 2:0 u 43. minuti.

Početkom drugog dijela navijači Sarajeva su iskoristili priliku da parolom prozovu još jednu klupsku legendu, ovaj put Faruka Hadžibegića.

Oglasi

"Još jedna "legenda" bez prava glasa. Faruk, stidi se!", pisalo je na paroli Hordi zla koje i pored jake kiše žustro bodre svoje fudbalere u ovom meču.

Posdjetimo da je bivši bh. selektor i nekadašnji fudbaler Sarajeva prisustvovao svečanosti "Dan fudbala Republike Srpske" kada mu je uručena nagrada "Miljan Miljanić". Takođe, još jedan bivši bh. selektor Blaž Slišković je dobio Povelju Ambasador fudbala "Mihailo Andrejević - Andrejka".

Skandirali protiv FS BiH

Horde zla su u drugom poluvremenu skandirale protiv rukovodstva Fudbalskog saveza BiH. "Savez napolje", orilo je s tribina stadiona Koševo.

Osim toga, vrijeđali su i prvog čovjeka krovne kuće bh. fudbala Vicu Zeljkovića.

Oglasi

Bilo je dosta turbulencija posljednjih mjeseci na Koševu, a podsjetimo da je nedavno klub odlučio da se raziđe sa bivšim kapitenom Almedinom Ziljkićem.

U šturom saopštenju objavljenom na društvenim mrežama iz Bordo kluba je saopšteno kako je saradanja okončana sporazumno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klubu želim puno sreće u nastavku takmičenja i pobjedu u Kupu Bosne i Hercegovine", izjavio je Ziljkić, a i on se našao na meti Hordi, koje su ga prozvale na prošlom meču.

"Ljigav kapiten bez karaktera i časti da budete kao on ne smije nikom na pamet pasti", poručile su Horde zla.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zeljooo
Poderi ovo VICONI -12
2 6
Ham0
Faruk zvani kacavenda
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi