Admira Zvekić:  Na ovome sigurno nećemo stati
Rukometašice Jedinstva već u prvoj utakmici drugog dijela sezone pokazale su drugo lice za razliku od prvog dijela sezone

Kapiten popularnih Labudica za SportSport.ba

Admira Zvekić: Na ovome sigurno nećemo stati

E. Dindić

Rukometašice Jedinstva na najbolji način otvorile su drugi dio sezone.

Savladale su na svom parketu Ilidžu, te ovom pobjedom pobjegle iz donjeg dijela tabele. Vidjelo se već u prvoj utakmici da će popularne Labudice biti sasvim druga ekipa u odnosnu na prvi dio sezone. Sjajna timska igra, borba do posljednjeg daha na kraju donijela je pozitivan rezultat.

Kapiten popularnih Labudica Admira Zvekić uz Dejanu Kulić te Zoranu Miličević bila je udarni trio koji je nosio Jedinstvo do nove pobjede. Kako sama kaže vrijedno su se spremali za drugi dio sezone te je na kraju sav trud došao na naplatu.

"Žestoko smo se spremi za drugi dio sezone, ali sve smo to naplatili pobjedom nad Ilidžom, te prolaskom dalje u Kupu BiH. Iako rezultat možda ne govori tako, za protivnika smo imali jako borbenu ekipu koja se nije predavala do posljednjeg trenutka, rekla je Zvekić te dodala:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Polako ostvarujemo zacrtane ciljeve, te iz kola u kolo penjaćemo se po stepenicu više. Na ovome sigurno nećemo stati, iduće kolo gostujemo u Mostaru, kod Katarine. Želimo novu pobjedu i nove bodove, a to možemo ostvariti samo ako budemo složne i skoncetrisane od prvog do zadnjeg minuta", završila je Zvekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije