Adnan Harmandić pronašao klub u Premijer ligi BiH

Pojačao redove RK Bosna Visoko

Adnan Harmandić pronašao klub u Premijer ligi BiH

S. Mlaćo

Nekadašnji član reprezentacije Bosne i Hercegovine Adnan Harmandić pronašao je novi klub.

Naime, Harmandić će karijeru nastaviti u RK Bosna Centrotrans Visoko, a ova informacija potvrđena je na zvaničnoj stranici Bosne.

"Zvanično je. Adnan Harmandić je novi igrač RK Bosna Centrotrans".

Ovaj iskusni srednji bek nastupao je proteklu sezonu za njemački Coburg, u koje je stigao iz Wetzlara. Karijeru je počeo u Zenici, a pažnju na sebe je skrenuo nastupajući za Izviđač. Nastupao je još za Bosnu, Gorenje, Bjerringbro-Slideborg...

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Treba istaći da je Bosna prije Harmandića angažovala Ivana Divkovića, Eldina Travančića, Elisa Memića, te novog trenera Dragana Zovku. Visočani će tako sigurno biti jedan od glavnih kandidata za sami vrh tabele u novoj sezoni Premijer rukometne lige BiH koja će kako je poznato brojati 13 klubova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi