Adnan Šabanović produžio ugovor sa Vogošćom

Iskusni golman i slijedeće sezone na golu Vogošće

Adnan Šabanović produžio ugovor sa Vogošćom

D. Rakanović

Jedan od najboljih golamana u Premijer ligi BiH Adnan Šabanović i slijedeće sezone će braniti boje rukometnog kluba Vogošća PH.

U prostorijama kluba jučer je Šabanović produžio ugovor. 

"Sretan sam što sam i dalje dio ovog kluba, jer je Vogošća jedan od najorganizovanijih klubova u ligi. Pored toga rukometni klub Vogošća je i stabilan premijerligaš. Prepoznao sam kvalitet i ambicije kluba i znam da ćemo iz godine u godinu biti sve bolji i jači“, rekao je Šabanović.

Kako je svima poznato šef stručnog štaba Daniel Riđić najavio je podmlađivanje ekipe, na šta Adnan Šabanović kaže da mu je veliko zadovoljstvo što se trener Riđić vratio i raduje se zajedničkoj saradnji. 

Ovaj golman je istakao kako je spreman pomoći u radu sa mlađim igračima i biti njihova podrška.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Osim Šabanovića u ekipi Vogošće ostaće i dvojac Mirza Haseljić i Ismar Hadžić.  

"Drago mi je što je ostala ekipa na okupu, a ostalim igračima koji su našli angažman želim puno uspjeha i sreće u daljoj karijeri", rekao je Šabanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi