Adnan Tufekčić: Muška utakmica i zaslužena pobjeda protiv Vogošće

Gračanica je ponovo lider na tabeli

Adnan Tufekčić: Muška utakmica i zaslužena pobjeda protiv Vogošće

E. Oštraković

Gračanički rukometaši sinoć su ostvarili novu pobjedu, te su se tako vratili na prvo mjesto na tabeli u Premijer ligi BiH.

Ovaj put u Gračanici je ostvarena pobjeda protiv Vogošće, a jedan od najboljih igrača na utakmici ponovo je bio kapiten ekipe, Adnan Tufekčić.

"Vogošća je jako dobra ekipa. Njihovo stanje na tabeli je posljedica nečeg drugog, ali oni su jedna od boljih timova u ligi. Tu jednostavno odlučuju nijanse. Igrali smo maksimalno od prve do zadnje minute. Muška utakmica i na kraju zaslužena pobjeda. Idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo dobar raspored i neki kontinuitet i bit će to dobro", rekao je Tufekčić, te se osvrnuo na sjajnu podršku iako je bio radni dan, ali i na narednu utakmicu protiv Sloge:

"Izuzetno nezgodna ekipa, možda i najteža utakmica za nas na domaćem terenu u prvom dijelu sezone. Moramo biti na svom nivou da pobjedimo. Kada je riječ o publici ja sam se navikao. Ne igra nam ulogu koji je dan, jer je dvorana uvijek puna i stvarno hvala na nevjerovatnoj podršci", završio je Adnan Tufekčić.

Top Komentari

MSOZ101
Taman sam se zapitao ima li kakvih vijesti iz RK Gračanica baš ih dugo nije bilo. Molim vas pojačajte ovo malo imam osjećaj da sam dezinformisan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi