Četiri rukometaša završila na doping kontroli poslije meča Gračanica - Vogošća

Pravila su pravila

Četiri rukometaša završila na doping kontroli poslije meča Gračanica - Vogošća

RK Gračanica večeras je na domaćem parketu pobijedio RK Vogošća Poljine Hills sa 22:18 i na taj način stigao do prvog mjesta u Premijer ligi BiH.

U pitanju je bio zaostali susret 11. kola najvišeg ranga rukometnog takmičenja u BiH nakon kojeg su neugodno iskustvo doživjela po dvojica igrača iz oba tima.

Naime, Dušan Živanov i Vladimir Tomić s jedne te Vanja Smiljanić i Strahinja Travar s druge strane morali su malo pričekati prije nego odu u svlačionicu poslije meča jer su pozvani na doping kontrolu.

Sigurni smo da je rijetko kojem sportisti prijatno i ugodno kada mora na doping kontrolu, ali to je sastavni dio sporta pa tako i rukometne Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Gračanica je, kao što smo rekli, sada lider s omjerom 10-2, dok Vogošća nakon ovog meča ostaje na 10. poziciji sa omjerom 5-1-6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti