"Ako ne možemo mi ili visočka Bosna onda od srca želim da Borac bude prvak BiH"

Damir Doborac nakon meča u Gračanici

"Ako ne možemo mi ili visočka Bosna onda od srca želim da Borac bude prvak BiH"

E. Čaušević

Rukometaši Gračanice nisu uspjeli da se domognu finala doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine.

Gračanica je večeras pred svojim navijačima pobijedila Borac u polufinalu sa 21:19, ali su ispali jer su u prvom meču u Banjaluci poraženi sa 24:20.

Nakon meča trener domaćeg tima Damir Doborac izjavio je da se nada da će Borac na kraju uspjeti doći do titule prvaka BiH.

"Čestitam ekipi Borca na prolazu i od srca im želim da su prvaci. Od samog početka Bosna, Borac i mi se borimo u kontinuitetu za titulu i zbog toga im želim da idu do kraja. Nakon svega na kraju dođe do toga da ispadaju na početku ekipe koje igraju od samog starta sezone najbolje i po meni je to nepravedno", rekao je Doborac i dodao.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nažalost sistem je takav i nismo se snašli u tome. Ova sezona je preduga i teško je izdržati takav ritam. Ako već nismo mogli mi ili Bosna Visoko želim Borcu da bude prvak".

Promo

Top Komentari

micelj
Ja se iskreno nadam da ce Izvidjac biti prvak drzave..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi