Alen Čaber pojačao RK Slavija: Ovo je veliki izazov za mene

Mladi golman pronašao novi angažman

Alen Čaber pojačao RK Slavija: Ovo je veliki izazov za mene

Mladi golman Alen Čaber karijeru ce nastaviti u redovima bh. premijerligaša Slavije. Čaber je danas postigao dogovor sa čelnicima kluba iz Istočnog Sarajeva, koji je tako dobio veliko pojacanje.

Čaber je posljedni angažman imao u Španiji, a prethodno je nosio dres Sloge is Gornjeg Vakufa-Uskoplja.

"Prije svega želim da se zahvalim upravi kluba RK Slavija i treneru Tomiću na pozivu. Velika je čast raditi sa trenerom kao što je on. Nakon Španije ovo je jedan veliki izazov za mene s obzirom na stanje na tabeli, biće ovo veliki ispit, ali nadam se najboljem. Želim pružiti svoj maksimum i opravdati ono što se od mene očekuje", rekao je novi clan Slavije za SportSport.ba.

Slavija je nakon prvog dijela sezone na posljednjem mjestu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi