Alić i Smajilbegović složni: Želimo pobjedu protiv Gradačca

Krivaja želi pobjedu u derbiju

Alić i Smajilbegović složni: Želimo pobjedu protiv Gradačca

E. Oštraković

Jučer je održana press konferencija RK Krivaja, a povod je derbi utakmica prvog kola Prve lige Federacije BiH u kojoj Krivaja dočekuje Gradačac.

Prisutnima su se obratili kapiten Krivaje Amir Alić, kao i Ajdin Smajilbegović.

"Nakon iscrpljujućeg pripremnog perioda i odigravanja pripremnih utakmica dolaze nam zvanične utakmica za koje smo se pripremali skoro dva mjeseca. U utakmici koja je pred nama i koja je jedna od najvažnijih u ovoj sezone ćemo dati svoj maksimum, jer podrška koju dobijamo od naših navijača i čitavog grada nas obavezuje na to", rekao je Alić, te je daodao:

"Cijenimo i poštujemo RK Gradačac, ali sam siguran da ćemo sezonu otvoriti pobjedom. Također zahvalio bih se Upravnom odbor koji je stručnom štabu i nama igračima osigurao kvalitetne uslove za rad, redovne mjesečne hranarine, sportsku opremu i ostale detalje potrebne za kvalitetan rad. Na kraju želio bih da pozovem sve naše navijače da u srijedu u Žepče dođu u što većem broju i po ko zna koji put budu naš osmi igrač", završio je kapiten Krivaje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ajdin Smajilbegović zadovoljan je atmosferom u timu, te očekuje dobru utakmicu protiv Gradačca.

"Atmosfera u timu je veoma dobra, analizirali smo protivnika i želimo da sezonu otvorimo pobjedom. Situacija koja nam se desila oko dvorane gdje svoju utakmicu moramo igrati u Žepču nas dodatno motiviše da pokažemo čitavoj sportskoj javnosti koliko nam znači naša Krivaja. Siguran sam da će u srijedu na utakmicu doći veliki broj naših navijača i na taj način nam pomoći da se u Žepču osjećamo kao na domaćem terenu", izjavio je Smajilbegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi