Zbog loših uslova prekinut meč Krivaje i Vogošće

Na insistiranje gostiju

Zbog loših uslova prekinut meč Krivaje i Vogošće

U sklopu priprema za novu sezonu Krivaja i Vogošća danas su u Zavidovićima trebali odigrati prijateljsku utakmicu.

Utakmica je bila i počela, odigrano je 13 minuta, ali prokišavanje dvorane, nedostatak rasvjete i semafora doveli su na kraju do toga da ista bude - prekinuta.

Na insistiranje gostiju iz Vogošće, domaći su odlučili da susret odgode staviši pritom zdravlje rukometaša na prvo mjesto.

"Ovom prilikom se izvinjavamo našim prijateljima iz Vogošće, kao i publici koja je večeras došla na ovu utakmicu. O katastrofalnom stanju u kome se nalazi Gradska sportska dvorana smo prije nekoliko mjeseci obavještavali javnost, ali se ništa nije popravilo", poručili su iz Krivaje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Također, iz tabora Krivaje uputili su još jedan apel nadležnima da se poboljšaju uslovi u dvorani, jer Zavidovići su, kako navode, grad sporta i grad rukometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti