19

Komentari (19)

Eduard
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
VELEZ
Arnel925
Cuj Argentina igra rukomet haha gdje je Messi
Hmoa
Ogromno postovanje za Argentince , pokazali su kako se igra rukomet i kako se bori za reprezentaciju ! Zaslužena pobjeda apsolutno, Hrvati se od početka turnira pate i to je večeras došlo na naplatu.
Edytz
Zasluženo. Imali su najlakšu moguću prvu grupu gdje je svaka utakmica bila patnja. Ovo je neko realno, trenutno stanje Hrvatske i samim time realno je da ni po čemu nisu zaslužili proći dslje od ove druge grupe!
user1602245913
Kako mislite nije realno očekivati da Hrvati pobijede Dansku, a Katar Argentinu?
pero98
S ovakvom igrom Hrvatska dobit Dansku? Ja ti prvi kažem kao navijač Hrvatske, nemoj me nasmijavat.
pero98
User, pročitaj moje pitanje opet. Bilo je za očekivati i da mi dobijemo Argentinu, i izbornik je upravo podnio ostavku pred tv kamerama.
celikze
Najbolji igraci hr.. su ova dva debila crnogorska...cijelu utakmicu sude u korist hr....ofirno
pero98
DolinaHeroja
Prosto neznam šta ću od tuge što odlazi :( Pridriži mu se i ti, pa slavite i tugujte u svojoj kući. Nemam ništa protiv R Hrvatske, al ne treba mi je niko gurat pod nos ovdje u mojoj mahali. Vozdrazzzzz
pero98
Čuj Dolina, ja se s tobom neću prepucavat, imaš pravo na svoje mišljenje, tako da kako ja gledam svoja posla po pitanju bh reprezentacije, tako i ti gledaj svoja posla po pitanju hrvatske reprezentacije. Tu stajem. Pozdrav.
DolinaHeroja
Gledaj svoja posla niko ti ne brani, ni na temu koju god hoćeš, bila to BH, RH ili tunguzija što se mene tiče...Ali nemoj samo ovu mahalu pumpat o "svojima". JER OVDJE TVOJI NISU NIKLI. I ako smo već kod stajanja, onda gledaj da stojiš na svom. Ne orem ni ja tvoju njivu PERO!!!
pero98
Pa šta komentiraš onda na članku hrvatske reprezentacije Dolina? Ja komentiram svoju reprezentaciju, a ne tvoju. Kad već stavljat "svojima", Dolina, da iole pratiš mene, kao što si sad išao komentirat u moj komentar, ja navijam za SVOJE, komentiram SVOJE. Ako ti to smeta, tvoj problem nije moj.
DolinaHeroja
Pero "kauboju".....PROMOVIŠI I OPLAKUJ HRAVATSVO NA PORTALIMA SVOJI CRNOKOŠULJAŠA TAMO, A OVDJE NA BOSANSKOM MU NIJE MJESTO ! Nit je portal ni članak nit kometiranje istoga ovdje predviđeno za "Tuđmanovce" !! Bosanski portal, Bosanska publika, vi nikom ovde niste potrebni. Praviš se da si jako tašt. Moj prijedlog...DOVIĐENJA PERO !!!!
pero98
Okani se ti politike to je moj prijedlog tebi. Pametnije ti je. Ovako ispadaš jadan. Doviđenja i tebi i tvom jadnom ponašanju.
DolinaHeroja
Pero...sam si došo ovde u našu avliju s nama zborit o "kaubojima", i sad ti krivo što te ljudi opominju na to, da ti ovdje NIJE MJESTO. I jednima i drugima očigledno smeta ako Bošnjak upozorava na bilo šta BOSANSKO. Noramalan Hrvat za tim uopšte nema potrebu, to je uglavnom osobina "crnokošuljaša"... Duša vam tuđe :)
user1583752673
Bravo Gaucosi!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.