Avdić: Slijede nam najbitnije tri utakmice u sezoni
Rukometaše Krivaje očekuje u subotu gostovanje kod RK Gradačac

Optimizam u RK Krivaja

Avdić: Slijede nam najbitnije tri utakmice u sezoni

S. Mlaćo

Večeras je u prostorijama sportskog centra RK Krivaja održana press konferencija povodom osmog kola Prve lige Federacije grupa Sjever u kojem RK Krivaja u subotu ide u goste RK Gradačac. Prisutnima su se  obratili pomoćni trener Seniorske ekipe Enes Avdić, te igrači Jasmin Hadžihasić, Anis Mehić i Safet Imamović. 

Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao.

"Prema mom mišljenju utakmice, koje nam dolaze u naredna tri kola, su najbitnije za naš tim u čitavoj sezoni. Prva od njih je gostovanje u Gradačcu kod veoma kvalitetnog protivnika, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. RK Gradačac ima veoma kvalitetan tim, koji može da kazni svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga, te ćemo se spremiti da to ne dopustimo."

Jasmin Hadžihasić, kao najiskusniji u RK Krivaja, je u svom obraćanju izjavio.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Ozbiljnost pred utakmicu sa RK Gradačac mora biti na najvešem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo gostovanje u Gradačcu."

Optimisti pred ovaj meč su i Anis Mehić i Safet Imamović koji su istakli nadu u osvajanje nova tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije