Bajrić: Borac je lider na tabeli, ali uz pomoć publike vjerujem da ih možemo pobijediti
Bajrić vjeruje da uz veliku podršku publike, Maglaj može srušiti lidera na tabeli

Trener RK Maglaj za SportSport.ba

Bajrić: Borac je lider na tabeli, ali uz pomoć publike vjerujem da ih možemo pobijediti

D. Kurbegović

U sklopu 7. kola rukometne Premijer lige BiH u Sportskoj dvorani Maglaj odigrat će se pravi rukometni derbi, gdje romantičari kako ih zovu njihovi navijači dočekuju ekipu Borca m:tel Banja Luka.

Borac koji je u sjajnoj formi sigurno će taj niz htjeti nastaviti i u Maglaju, međutim i ekipi domaćina nakon poraza u Visokom potrebna je pobjeda, a poznato je da su na domaćem terenu itekako uvjereni da uz svoju publiku mogu do novih bodova.

To je za SportSport.ba potvrdio i trener RK Maglaj, Ermin Bajrić.

„Očekujemo tešku utakmicu s ekipom koja je prvoplasirana i sigurno neće biti lako. Poštujemo ih maksimalno i uvijek se radujemo susretu s njima. Međutim, na terenu ćemo dati sve od sebe da bodovi ostanu u Maglaju i vjerujem istinski da mi to možemo uraditi pred našom sjajnom publiku. Ekipi Borca svakako želim dobrodošlicu, ali nadam se da ćemo mi na kraju slaviti", kazao je Bajrić

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica RK Maglaj – RK Borac m:tel Banja Luka igra se u subotu od 19:00 u Sportskoj dvorani Maglaj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi