Burić: Nema predaje, idemo se boriti; Građan: Jaka grupa je motiv više

Bh. rukometaši nastavili sa pripremama

Burić: Nema predaje, idemo se boriti; Građan: Jaka grupa je motiv više

H. Zilić

Rukometna reprezentacija BiH nastavila je sa pripremama za predstojeći nastup na Evropskom prvenstvu.

Reprezentaciji se pridružio i Benjamn Burić nakon duže polusezone u Bundesligi, a po dolasku na pripreme dao je svoj komentar.

"Jedva sam čekao da se pridružim. Bio sam u kontaktu s igračima, sezona u Bundesligi je bila duža, ali sad sam tu sa puno želje i elana. Idu pripremne utakmice u Hrvatskoj, to će biti dobre pripreme da vidimo dokle smo sa uigravanjem. Što se tiče grupe Španija i Švedska su level iznad, protiv Češke ćemo probati pobijediti pa ćemo vidjeti. Idemo se boriti, nema predaje", rekao je Burić.

[facebook]https://www.facebook.com/ruksavezbih/videos/1113149756104232[/facebook]

O pripremama i nastupu na Coratia Cupu govorio je i pivot Eurofarma Elmir Građan koji ima sjajnu polusezonu u makedonskoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Ponovo smo se skupili nakon nove godine. Sjajno je raspoloženje i spremamo se što bolje. Znamo kakve nas sad utakmice očekuju u Osijeku i svima će nam dobro doći te pripremne utakmice. Grupa je teška na EP i to treba da nam bude motiv više i da pokažemo da smo respektabilna reprezentacija."

[facebook]https://www.facebook.com/ruksavezbih/videos/5320678727946590[/facebook]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi