Bernard Mandarić: Sve dogovoreno smo ispoštovali, ovo je veliki vjetar u leđa za nastavak prvenstva
Kapetan HMRK Zrinjski je odigrao dobru utakmicu protiv visočke Bosne i pun je optimizma pred naredne susrete Plemića.

Nakon dobrog nastupa Plemića protiv visočke Bosne

Bernard Mandarić: Sve dogovoreno smo ispoštovali, ovo je veliki vjetar u leđa za nastavak prvenstva

Rukometaši HMRK Zrinjski večeras su ispali iz Kupa Bosne i Hercegovine ali su ostvarili visoku pobjedu nad RK Bosna i tako teren napustili zadovoljni i puni optimizma čekaju nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH.

Kapetan Plemića Bernard Mandarić koji je zbog ozljede rebra propustio dobar dio prvog dijela sezone odigrao je večeras odličnu utakmicu, sigurno najbolju od oporavka a poslije utakmice s Bosnom za SportSport.ba rekao je slijedeće:

"Ušli smo u utakmicu rasterećeno, ne gledajući rezultat iz prvog susreta,  nego da odradimo jednu jaku mušku utakmicu. Ono što smo se dogovorili u svlačionici sve smo i ispoštovali te dobili jednu ekipu kao što je Bosna Visoko sa 9 golova razlike. Ovo je jedan vjetar u leđa našoj ekipi za naredne dvije utakmice koje igramo kući prot protiv dvije jako kvalitetne ekipe Vogošće i dobojske Sloge. Ukoliko uspijemo slaviti u ova dva susreta dolazimo u situaciju da se borimo za playoff i sve ćemo uraditi da to zaista bude tako" - rekao je Mandarić poslije susreta u kojem je zabio pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi