Beširević: Strpljivo sam čekao priliku u Borcu

Oduševio protiv Sloge iz Doboja

Beširević: Strpljivo sam čekao priliku u Borcu

Posljednje utakmice Borca m:tel, iskusni golman Bojan Ljubišić propustio je zbog povrede.

Njegov izostanak najbolje je iskoristio Arman Beširević, koji je u posljednjem meču protiv Sloge iz Doboja bio najbolji pojedinac susreta, sa 16 odbrana i najavio da „crveno-plavi“ ne moraju da brinu za budućnost kada je odbrana gola u pitanju.

"Strpljivo sam čekao priliku i radio maksimalno na treningu. Slušao sam savjete trenera i starijih igrača. Kada se ukazala prilika da stanem pred gol, dao sam 100 posto sebe i ostao smiren. Sve to je uticalo na moje dobre partije i formu", rekao je Beširević za klupski sajt.

Prema njegovim riječima, Ljubišić mu je pomaže na treninzima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Radi s nama ozbiljno i zaista daje korisne i jako bitne savjete koji pomažu u dizanju forme i kvalitetu branjenja. Ja sam vjerovao u sebe i da mogu iznijeti određenu minutažu, a trenerova odluka je kolika će ona biti. Najbitnije je da smo svi golmani na nivou, a ko će kad imati minutažu, zavisi od trenutka i trenera. Najbitnije je da ekipa bilježi dobre rezultate uz našu pomoć", poručio je mladi čuvar mreže Borca m:tel.

Beširević je, također, izrazio očekivanja da će njegov klub odbraniti titulu šampiona BiH, ali i osvojiti trofeje namijenjene pobjedniku Kupa BiH i Republike Srpske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi