Španci u polufinale idu sa prvog mjesta u grupi

Bez pobjednika u duelu Španije i Hrvatske!

23

Komentari (23)

Sakib
Ovdje s dobili samo kldionicari , ostalo je bez veze
I_st
Steta sto nije Hrvatska pobijedila, mislim da su im slabe šanse protiv Norveske
Adi_19
Odlicno...Sad ce dobiti drvenu medalju..
pero98
Jako dobra utakmica, sretno Hrvatskoj u polufinalu.
Aoki
Pero sine valjda u poluzavršnici....cccc kakav si ti ‘rvat pa ni pravopis ne znaš. pero pero.. crni pero
pero98
Kod nas je u polufinalu dijete drago. A ti svoje frustracije negdje drugdje liječi. Pozdrav.
Aoki
Šištavac iz polumostara, Hrvatski riječnik kaže da je poluzavršnica i kad se pravite veći ‘rvati od ovih izvornih iz Hrvatske ona po pravilima da se piše jbm mu miša.hahahaha
pero98
Aoki, nisam znao da si Hrvat. Čestitam postao si pravi čovjek Aoki. Btw, Aoki, hoćeš da ti nabavim ulaznicu za Rijeka-Dinamo?
andi
a šta ćemo gledati,Rijeku ili Dinamo,Pero pero pusti frustracije gledaj odakle se vedri.
Aoki
@pero98 Uhvati se pero sine riječnika polahko riječ po riječ....da mi postaneš još veći ‘rvat!!! Insallah
pero98
Aoki, dijete drago ohladi se malo tog patriotizma i "ljubavi" prema Hrvatskoj i hrvatskom jeziku. Dođi malo na Rijeka Dinamo gledat pravi nogomet. Andi, vidiš, ja ću gledat Rijeka-Dinamo uživo, pa sam mislio kako će Aoki poći sa mnom. Eto ti pojašnjenja.
Aoki
@pero98 svo poštovanje prema Hrvatskoj, odem često u ZG ST itd ali vas domaće izdajnike volim malo da prcam.hahahaha nemoj se sine pero da odmah ljutiš, kakav nogomet na rujevici, nema tu ništa puno lipo
pero98
Aoki, dijete drago, ja se na djecu iz hrvatske dijaspore (tebe) ne mogu ljutit. Samo mi je drago što si priznao da si Hrvat. Vidiš Aoki, u tome i je razlika, meni nije problem otići do Rujevice (svaku tekmu samo gore i kad je Hrvatska reprezentacija sam na Rujevici) jerbo živim oduvijek u gradu u kojem se Rujevica nalazi. Tako da mene uopće ne zanima što govoriš.
Benjamingst
Aoki sad ce te napasti Pero iz drzave BiH hehehe
Aoki
@IvanZovko evo još jednog domaćeg izdajnika tj. ‘rvata iz dijaspore.hahahaha. Imaš Google pa se potrudi da saznaš ‘što’ je to.hahahaha
Aoki
@pero98 pero pero crni pero ponovo lažeš, možeš da živiš gdje hoćeš ali uvijek ćeš biti domaći izdajnik.hahaha
Benjamingst
Aoki znaju oni sta je Insh Allah pravi se da nezna. Prije par dana prica mi jedan nas Bosanski Katolik koji voli BiH al ima prijatelja koji su Hrvati iz BiH I BiH nevole... nesto se oni raspravljali uvezi BiH I dok se nisu slozili uvezi BiH da u BiH ima manje Misluman I Bosanski Srba a vecina Hrvata kako oni sebe nazivaju da bi bilo 100% Bosanci I Hercegovci I da bi je voljeli... Zato I ovi mrze BiH kao Pero samo radi Islama. Ali ima I oni pravi Hrvata koji vole BiH.
pero98
Hahahaha Aoki šaljem ja tebi velike pozdrave i uživaj u turniru. Dobra dobra, ali znaš lagat. Hahahahahaha.
Aoki
@pero98 domaci izdajnik i još ti smješno.pero pero crni pero. Gledamo poluzavršnicu pero i bodrimo susjede
E.Car
Pero98 kralju što se sikiras pa ne znaju ni u ZG svi sve riječi njihovog lijepog hrvaškog jezika. Ipak su većina tu veliki hrvati iz hercegovine i provlači se po koja riječ iz našeg narječja. Volimo se to je bitno.
Adi_19
Bolje im je da ne igraju...
United_HZ
Dobra utakmica, na kraju realan rezultat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.