Nismo se proslavili na EP-u

Povratak u realnost

9

Komentari (9)

user1622267171
"Uz dužno poštovanje navedenim samo se u Švicarskoj i Rumuniji igra ozbiljan rukomet"?? Majstore mi zivimo na račun stare slave!!! Finska redovno ima predstavnika, kao i Turska do prije korone, u Ligi prvaka, il nekoj drugoj grupnoj fazi europskih takmičenjima, belgijanci imaju prvaka BeNe lige iz koje dolazi veliki broj holandjana koji zamalo 3 od 3 ne napravise, al se lako plasirase za drugi krug u veoma jakoj grupi. Ekipa s Kosova prvo visocku Bosnu odera, pa onda grande Borac izbaci. O kojem mi to ozbiljnom rukometu pricamo? Da nema Sloge G.Vakuf i visocke Bosne, na tribinama nebi bilo 5 i po navijača. Djeci važniji šiša barovi od sporta. Mi smo prokleti, dok mi pričamo djeci kako smo mi bili nadmoćni, talentovani, dobri i dok tapkamo u mjestu drugi napreduju, usavršavaju se i miljama su ispred nas. Dok je kod nas zbog lopova, a sa nepresušnim resursima plata 400km za 12o satni radni dan i tako 7 na 7, luksemburzanima koji imaju frtalj i po zemlje 2700€ EURA prosječna plata za 36sati u sedmici. O čemu ti to majstore pricas??? Prestani živjeti na osnovu prošlosti i gledati na nas kao da smo dominantna nacija, a mi tonemo sve dublje i dublje. Treba nam dobar šamar opaliti da se probudimo iz sna... SRAM TE I SRAM NAS BILO!!!!
user1582456981
Sve potpisujem, najbolji komentar koji sam procitao na portalu.... svaka cast
Vitez
Sve je to u redu,samo ne mogu da shvatim da imamo tri ljevaka u citavoj repki ????
K79
kaže novinar # iza nas je ostala samo Ukrajina, koja ipak u ovom trenutku ima puno većih briga od samog rukometa i sporta generalno# eto kod nas sve med i mlijeko nikakvih mi briga nemamo ?
Malmi_Suomi
Bravo H.Ziliću na opservaciji stanja u BH rukometu. Sve haman na mjestu što si napisao. Ja nisam siguran ( neka me neko ispravi) dali smo mi dobili/ obezbjedili PORESKI ID broj? Ili se još uvijek igra , skuplja , okuplja pa skoro NE LE GA LNO????? Jesam li u pravu ili griješim? A kakav crni Obrvan, čuj od 30 igrača samo 3-ca igrača koji su ljevaci? Gdje tu zdrava logika?????????
Nek_komsiji_crkne_krava
Jest se nalupeta ovaj novinar. Treba biti realan i pogledati istini u oci. Ipak smo mi reprezentacija sa skromnim igrackim kadrom i drzava u kojoj se i dalje prebrojavaju krvna zrnca i radi kako god ko hoce bez da bude sankcionisan. Osim toga bez zakona o sportu i vecih ulaganja nema ni napretka. Rukomet nije jedini sport u kojem smo na samom dnu. Najbolji dokaz je gospodin Umicevic koji otvoreno agituje da mladi igraci npr igraju za susjednu drzavu. Sta onda ocekivati? Ne bi se slozio da je selektor nesto pretjerano grijesio. Bilo koga da dovedemo ne bi bilo nekog narocitog napretka bez navedenih radikalnih promjena.
Malmi_Suomi
@Nek_komsiji_crkne_krava nije se novinar nalupetao nego samo pojasnio ono ko voli ovu zemlju i bilo koji sport a predstavlja državu Bosnu i Hercegovinu napisao istinu.
I kada pišeš o Umičeviću kako možeš tog chetu nazvati " gospodinom".??
MI SMO DNO DNA to je na žalost prava istina.
A kreni i od Peteva i fudbala.
1 pobjeda čovjek je još uvijek selektor???
Pa ni u Zanzibaru se ne bi ovako ponašali
Lp
Malmi_Suomi
@Nek_komsiji_crkne_krava haveru moj kada pročitam ovaj tvoj komentar više puta , pa on ima smisla itekako.
Ti i Ja skoro/ haman isto mislimo o stanju u državi prvo, gdje se još uvijek , prebrojavaju crvena krvna zrnca na što ja OSIP DOBIJEM I NIJE MI DOBRO pa na dalje gdje ne odstupamo puno po komentarima.
Budi mi pozdravljen brat moj dragi i ostanimo ovakvi kakvi jesmo.
I sorry izvini za Umičevića, ja ga gospodinom ne mogu nazvati a imao sam mogućnost jednom da sjedim sa njim za istim stolom i zato ti i pišem da ga ne mogu nazvati gospodinom.
Lijep pozdrav za tebe i sve najbolje ti želim
Nek_komsiji_crkne_krava
@Malmi_Suomi, Hvala brat moj. Pokusavam samo da kazem ono sto osjecam a i naravno vidim i nesto i procitam:-). Tu smo ti i ja negdje u razmisljanjima. :-) Ziv mi i zdrav bio!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.