Bilal Šuman ne može računati večeras na Perića, umjesto njega u ekipi Herceg

Problemi za našeg selektora

Bilal Šuman ne može računati večeras na Perića, umjesto njega u ekipi Herceg

E. Čaušević

Bh. rukometaši večeras igraju protiv Francuske utakmicu trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Izabranici Bilala Šumana su se već oprostili od šanse da se možemo plasirati dalje jer smo u prve dvije utakmice doživjeli poraze od Norveške i Portugala.

Svoj put na Evropskom prvenstvu bh. rukometaši večeras završavaju okršajem protiv Francuske koja je totalno podbacila. Francuzi su se također oprostili od naredne faze nakon iznenađujućih poraza od Portugala i Norveške.

Bit će ovo susret ekipa koje igraju za čast, a nadamo se da će naši momci iskoristiti lošu atmosferu u ekipi Francuske i doći do prve historijske pobjede na Evropskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Pred meč protiv Trikolora Šuman je saznao loše vijesti, a to je da Josip Perić neće igrati. Perić je zadobio povredu protiv Portugala i nije spreman za okršaj protiv Francuske.

Šuman je odlučio da će umjesto njega u ekipu ući Mirko Herceg koji se baš i nije naigrao na ovom Euru. Podsjećamo, meč između BiH i Portugala igra se danas od 18:15 sati.

Top Komentari

nijepoznat
Sretan povratak kuci momci
1 0
bahlje
Toromanović umjesto Hamidovića ...drugi put , hvala Šuman Bilale što misliš na budućnost Reprezentacije !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi