Bilal Šuman ostaje na klupi reprezentacije BiH!

Slobodan Zadro novi predsjednik RS BiH

Bilal Šuman ostaje na klupi reprezentacije BiH!

A. Čaušević

Upravni odbor RS BiH jučer je održao sjednicu na kojem je doneseno nekoliko veoma bitnih odluka. 

Najvažnija se odnosi na mjesto selektora A reprezentacije. Rukomtne Zmajeve će i dalje predvoditi Bilal Šuman koji na klupi sjedi od 2016. godine.

Vršilac dužnosti direktora nacionalnog tima bit će Muahmed Toromanović koji se nedavno oprostio od reprezentacije, ali još uvijek igra aktivno rukomet u Slaviji iz Istočnog Sarajeva.

Shodno sistemu rotacije umjesto Marinka Umičevića u narednom periodu predsjednik RS BiH će biti Slobodan Zadro.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Sporna utakmica Borac - Gračanica je registoravana rezultatom 21:25 jer banjalučki tim nije na vrijeme uputio žalbu zbog nastupa Halila Šahdanovića, tj. žalba je morala biti uložena prije utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi