Borac dočekuje Vogošću: "Nadam se da ćemo slaviti"

Optimističan golman Borca

Borac dočekuje Vogošću: "Nadam se da ćemo slaviti"

Nakon mnogo godina, rukometaši Borca m:tel ponovo imaju priliku da proljeće dočekaju u Evropi. Za to im je potreban pozitivan rezultat u duelu sa Vogošćom PH, koji igraju u dvorani Borik od 20 časova.

Prije sedam dana, u okviru trećeg kola Challenge Cupa, „crveno-plavi“ su slavili u predgrađu Sarajeva 23:22 i sa velikim optimizmom očekuju sutrašnji revanš.

Da bi prezimili u Evropi, izabranicima Mirka Mikića neophodna je podrška sa tribina banjalučkog hrama sporta.

"Pozivam ljude koji vole rukomet da dođu i da nam pomognu. Zna se koliko znači pomoć publike, posebno mladim igračima. Tužno je i ružno igrati pred 150-200 gledalaca. Nadam se da će imati šta da vide i da ćemo na kraju utakmice svi zajedno uživati", rekao je Mikić na konferenciji za novinare.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Miljenik banjalučke publike, golman Bojan Ljubišić, priželjkuje „pun Borik“, jer, kako kaže, dugo Borac m:tel nije igrao ovako važan meč.

"Nadam se da će publika doći. Volio bih da nas podrže, smatram da smo to zaslužili. Borac mora imati svoju publiku, ne samo u rukometu, nego u svim ostalim sportovima. Pozivam navijače da dođu. Mnogo nam znači podrška, pogotovo mladim igračima, da nam budu osmi igrač i da nas, ako i ne bude sve kako treba, poguraju. Nadam se da će publika osjetiti momenat i da ćemo zajedno slaviti prolazak u sljedeće kolo", poručio je Ljubišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi