Sloga bolja od Slavije

Prijateljski meč pripao gostima

Sloga bolja od Slavije

Samir Mlaćo

U prijateljskom meču koji je jučer odigran u Istočnom Sarajevu rukometaši Sloge iz Gornjeg Vakufa Uskoplja savladali su Slaviju rezultatom 24:19. 

Sloga je pokazala mnogo više, te se na pauzu otišlo pri rezultatu 14:10 za goste.U drugom poluvremenu mali broj pogodaka i na kraju zaslužena pobjeda novog premijerligaša rezultatom 24:19, iako je 15 minuta prije kraja bilo 17:17.

U ovom susretu briljirali su golmani. Naime, bivši golman Slavije na golu Sloge Močević upisao je 13 odbrana, dok je Đikić dodao devet odbrana.

Najefikasniji kod gostiju bio je Abdurahmanović sa osam pogodak, te Purić sa pet, a u redovima Slavije Krstić je upisao 12 odbrana, dok je najefikasniji bio Pavlović sa pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prijateljski meč:

RK Slavija - MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje 19:24 (10:14)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi