Borac uvjerljivo slavio protiv Slavije
Foto: RK Borac

Banjalučani prekinuli seriju poraza

Borac uvjerljivo slavio protiv Slavije

Rukometaši banjalučkog Borca prekinuli su seriju od tri uzastopna poraza u Premijer ligi BiH. 

Crveno-plavi u odnosu na prošlu sezonu igraju daleko lošije, odbrana osvojene titule je dovedena samo u domen teorije, ali je Borac klub koji je navikao na pobjede.

Izabranici Bojana Unčanina večeras su u dvorani "Borik" savladali Slaviju iz Istočnog Sarajeva s ubjedljivih 31:20, a da će se gosti teško provesti u Banjaluci dalo se naslutiti na početku.

Osim uvodnih 1:1, gosti niti u jednom trenutku nisu bili ravnopravan rival, pa je tako na poluvremenu bilo 15:5 za Borac. I u nastavku Borac je igrao dobro, rutinski je priveo meč kraju i na kraju slavio sa 31:20.

U pobjedničkom timu najefikasniji su bili Nježić sa sedam, te Đurđević sa šest pogodaka.

Premijer liga za rukometaše:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Borac - Slavija 31:20

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi