Unčanin: Pobjedom protiv Slavije prekinuti loš niz

Trener RK Borac m:tel

Unčanin: Pobjedom protiv Slavije prekinuti loš niz

Rukometaše Borca sutra u okviru 18. kola Premijer lige BiH očekuje duel protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva.

U posljednje vrijeme Banjalučani ne igraju baš najbolje, pa će duel sa Slavijom biti prilika da se vrate na pobjednički kolosijek, o čemu je na konferenciji za medije govorio i trener Bojan Unčanin.

Ipak, aktuelnim šampionima neće biti lako, jer su se gosti iz Istočnog Sarajeva na polusezoni značajno pojačali i u Banjaluku ne dolaze sa bijelom zastavom.

"Ne sumnjam u naš kvalitet. Momci su dobro trenirali i nemam nikakve zamjerke na njih. Pokušali smo analizirati ovo što je iza nas, ali i ono što nas očekuje u narednih 15 dana. Imamo dvije prvenstvene utakmice, završnicu Kupa Republike Srpske i dvomeč u četvrtfinalu Kupa BiH sa Vogošćom," rekao je Unčanin i dodao da su se posljednjih dana, ipak, najviše posvetili narednom protivniku i da je meč sa Slavijom najvažniji u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

I Arimin Marić kaže da svi u „crveno-plavom“ taboru žele pobjedu kako bi što prije izašli iz mini rezultatske krize.

" Favoriti smo protiv Slavije i svi želimo i možemo da ostvarimo pobjedu da se vratimo pobjedničkom nizu nakon tri loše utakmice. U ekipu nam se vratio Dejan Šešić tako da ćemo imati malo širu rotaciju i on će nam dosta pomoći", poručio je Marić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi